6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColţul microbistului

Colţul microbistului

Acum ai ocazia să îţi spui părerea despre ce se întâmplă în sportul românesc sau internaţional. Transmite comentariul tău la [email protected], pe pagina www.gds.ro, sau la tel. 0251/412.146.

dan
De mult Universitatea n-a mai dănţuit atât de simplu şi de frumos!

claudiu
Băi, fraţilor, spectatori au fost în jur de 17.000, cel puţin aşa au spus la TV, dar asta prea puţin interesează. Ce ne interesează este echipa şi pot spune că acum avem echipă şi Bucureştiul moare de ciudă pentru că au de muncit dacă vor un punct în jocurile împotriva noastră. Forza Ştiinţa şi să rămâneţi acolo unde sunteţi acum, adică în faţa Bucureştiului.

kukulika
Felicitări! Dar nu vă îmbătaţi cu apă rece. A fost frumos, să faceţi multe meciuri frumoase şi la sfârşit veţi vedea roadele muncii voastre serioase. Succes, băieţi, dar nu v-o luaţi în cap. Să fiţi cu capu’ pe umeri, nu cu el în nori. Baftă!

psychope
Bravo, Ştiinţa! Bravo, Craiova! Dar nu pot să fiu prea fericit. Craiova a mai avut starturi de-astea de campionat şi ne-am dus la fund! Să dea Domnu’ să nu fie aşa şi începutu’ acesta să fie de bun augur. Eu zic că dacă batem şi la Iaşi, sau cel puţin un meci egal, la următorul meci stadionul o să fie full! Echipa asta are nevoie de noi, spectatorii, şi noi avem nevoie de ea! Iar legat de domnu’ Mititelu, trăi-i-ar ochelarii lui! Acu’ vreo trei-patru ani, când Becali zicea că face echipă la Steaua şi că o vrea în Champions League, lumea râdea! Mititelu nu ne vrea în Champions League, ne vrea în UEFA! De ce nu!? Dar cum suporterii se ţin de echipă ca scaiul şi vin la meciuri, aşa şi dânsul să se ţină de promisiuni. Să nu fie doar cuvinte aruncate în vânt! Un oltean suferă meci de meci! Forza Ştiinţa!

andrei
Universitatea Craiova a făcut un meci bun. Din sezonul 2001-2002 juveţii nu au mai început aşa bine sezonul. Atunci au învins cu acelaşi sec 4-0, dar pe Gloria Bistriţa. Bravo, Universitatea! Hai Universitatea, hai Craiova!

un om
Să sperăm că în fiecare meci va juca măcar la o treime din ce a jucat sâmbătă seară cu Farul (Ciprian Tănasă – n.r.), adică să dea cel puţin un gol pe meci. Noi îi dorim tot norocul şi toată bafta din lume, lui şi întregii echipe.

Notă: GAZETA de SUD nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai sus. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII