24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSopotul s-a mutat în Craiova

Sopotul s-a mutat în Craiova

Nou-promovata în Liga a IV-a CS Sopot are lotul alcătuit din jucători din Craiova, iar meciurile le va disputa tot în Bănie.

De câteva săptămâni, Victor Cojocaru este antrenorul principal al echipei CS Sopot, din Liga a IV-a doljeană, secund fiindu-i Ilie Dumitraşcu, cel care s-a ocupat de echipă în sezonul trecut, în Elită. Pregătirile precompetiţionale se desfăşoară pe terenul FEFS din Craiova, acolo unde CS Sopot va juca turul de campionat. Victor Cojocaru a spus:

„CS Sopot este o echipă nou-promovată în Liga a IV-a, iar în acest sezon 2007/2008 avem un obiectiv modest, normal însă, respectiv menţinerea în această ligă. Totuşi, încercăm clasarea pe locurile 1-10. Lotul este alcătuit din jucători din Craiova, unii foşti la Chimia, cum ar fi: Băluţoiu, Dina, Tîrziu, Dragomir. Primarul comunei Sopot se implică total, nici nu ştiu cum finanţează echipa“.

Meciurile din acest tur de campionat se vor desfăşura pe terenul de fotbal al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova, deoarece la Sopot este şantier. Primarul comunei Sopot, Cătălin Trăistaru, fost jucător de fotbal şi ocazional antrenor, a completat: „Am promovat în Liga a IV-a, motiv pentru care stadionul nostru din Sopot trebuia şi el renovat, modernizat. Sper ca lucrările de cosmetizare să se termine în această toamnă, astfel încât ultimele meciuri din tur să le jucăm la Sopot. Dacă nu se vor încheia, atunci jucăm doar din retur. Echipa este finanţată de Consiliul Local Sopot, plus câţiva sponsori. Sper ca echipa CS Sopot să facă o figură frumoasă în fotbalul judeţean. Pentru început, sezonul acesta, clasarea pe locurile 8-11, apoi mai vedem“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU