25.5 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportReghecampf vrea să-şi încheie cariera la Aachen

Reghecampf vrea să-şi încheie cariera la Aachen

Jucătorul român intenţionează să-şi prelungească, până în 2011, contractul cu Alemannia şia consideră încheiat „capitolul FC Köln“.

Mijlocaşul român Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că ar dori să-şi prelungească până în 2011 contractul cu gruparea Alemannia Aachen, la care este legitimat din ianuarie 2005 şi unde a fost desemnat recent căpitan de echipă. Reghecampf a adăugat că, pentru el, capitolul FC Köln, grupare care l-a dorit în această vară, este încheiat.
„Dacă FC Köln m-ar fi dorit cu adevărat, ar fi profitat de şansa pe care a avut-o. Nu ar fi spus că nu sunt pregătiţi sau că nu pot plăti suma cerută de Aachen. Pentru mine este un subiect închis. Mai am doi ani de contract cu Alemannia Aachen şi mi-ar plăcea să-l prelungesc cu încă doi ani, până în 2011“, a spus Reghecampf.
Jucătorul de 31 de ani nu a exclus posibilitatea să-şi încheie cariera la Alemannia Aachen.
„Mă simt bine aici, avem o echipă bună“, a punctat Reghecampf.

Vrea să revină în Bundesliga

Laurenţiu Reghecampf nu crede că are postul de titular asigurat în sezonul 2007/2008, cu toate că noul antrenor al echipei, Guido Buchwald, s-a arătat mulţumit de faptul că jucătorii l-au desemnat pe român căpitan de echipă.
„Aceste două lucruri nu au legătură unul cu altul. În ultimii doi ani am jucat aproape în toate meciurile, fără să fi fost căpitan. Când eşti căpitan, trebuie să arăţi că eşti cu adevărat bun“, a spus Reghecampf.
Fotbalistul român a precizat că obiectivul echipei este revenirea în Bundesliga, după ce în sezonul trecut a retrogradat în liga a doua.
„Va fi un an greu pentru noi şi trebuie să ne concentrăm foarte bine. Nu trebuie să ne mai gândim la ce a fost în sezonul trecut. Când vii din prima ligă, este mai uşor să promovezi, decât dacă joci doi sau trei ani în eşalonul secund. Jucătorii sunt obişnuiţi să joace într-un ritm ridicat. Toţi din echipă vor să revină în primul eşalon. Nu va fi uşor, dar eu sper că la sfârşit vom fi în frunte“, a comentat Reghecampf.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS