17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCornel Bichir, înlocuit cu Iordăchiţei

Cornel Bichir, înlocuit cu Iordăchiţei

Echipa de handbal masculin Energia Pandurii Târgu Jiu a revenit ieri din vacanţă pentru a pregăti noul sezon competiţional, care va debuta pe 15 septembrie. Sub comanda antrenorului-jucător Sorin Toacsen s-au prezentat următorii handbalişti: Rădulescu – Mihoci, Roşu, Ghiră, Preda, Păiuş, Enache, Truică, Mrakic, Costea, Mazilu, Năftănăilă şi Apolzan, care au urcat la Rânca pentru un stagiu de cinci zile.
„Vor fi alergări uşoare şi reacomodare la efort, dar nu vor fi antrenamente grele. Ce mă interesează pe mine la Rânca este să văd o viaţă de grup. Vom face şi excursii acolo, dar vom avea şi activităţi adiacente handbalului, pentru că avem nevoie de toate sporturile. Cele cinci zile vor fi pentru a ne cunoaşte mai bine, pentru recăpătarea încrederii şi pentru a se integra şi cei care sunt noi la echipă“, a spus Toacsen.
Surpriza reunirii a venit din partea lui Cornel Bichir, care i-a anunţat pe oficialii echipei că renunţă la handbal, tehnicianul găsindu-i deja un înlocuitor – Iordăchiţei, de la Uztel Ploieşti. „Bichir şi-a găsit serviciu în Moldova şi vrea să se lase de handbal. Sorin l-a adus pe Iordăchiţei de la Uztel Ploieşti, îl cunoaşte, a lucrat cu el, iar mâine (astăzi – n.r.) se prezintă la lot“, a afirmat preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu. Sârbul Cirkovic a avut probleme cu viza şi va întârzia, dar va urca la Rânca imediat ce va ajunge la Târgu Jiu.
Energia Pandurii a invitat în probe un jucător de mâna stângă din Serbia, Ivan Stajic, de 2,01 m, care va fi testat de antrenorul Sorin Toacsen săptămâna viitoare, după ce echipa va reveni în localitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS