13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUite Luţu, nu e Luţu!

Uite Luţu, nu e Luţu!

Mijlocaşul oltean este exasperat de faptul că aproape în fiecare zi apar ştiri contradictorii în ceea ce priveşte rămânerea lui la Ştiinţa.

Statutul lui Ionuţ Luţu la Universitatea Craiova nu este nici pe departe clarificat, în ultimele zile ştirile despre mijlocaşul oltean de 32 de ani fiind contradictorii. Acum câteva zile, un ziar central anunţa că „Piticul“ are şanse mici să fie oprit în lotul pregătit de Florin Cioroianu. Argumentele au venit din partea unor „surse autorizate“, care au povestit că Luţu ar fi călcat pe minge şi a căzut în meciul cu Levski Sofia, scor 0-4, făcându-se de râs. La numai câteva ore, acelaşi ziar central anunţa că Mititelu l-ar vrea, totuşi, pe Luţu la echipă, fără a prezenta un punct de vedere oficial al patronului Ştiinţei sau al altui conducător. Surse de pe lângă echipă susţin că, de fapt, taberele ar fi împărţite şi că, într-adevăr, Mititelu, care i-ar fi băgat deja în cont o primă tranşă din banii prevăzuţi în contract, l-ar vrea pe Luţu în lot, însă există persoane care doresc îndepărtarea jucătorului.

Mititelu, singurul care poate face lumină

Recent, Luţu s-a confesat unor apropiaţi, spunând că nu înţelege de ce este aproape zilnic subiectul bârfelor la Universitatea. Cu toate astea, jucătorul îşi vede de treabă şi se pregăteşte serios, sperând că va putea să ajute echipa. Totuşi, cel mai în măsură să pună capăt acestor speculaţii este Adrian Mititelu, care, aşa cum a făcut şi cu alte ocazii, ar trebui să iasă şi să spună clar care este statutul jucătorului în acest moment, pentru că oricum această situaţie confuză nu ajută pe nimeni. Până la clarificarea situaţiei fotbalistului, un singur lucru este cert: Cioroianu l-a folosit destul de puţin pe jucătorul de 32 de ani în amicalele din Austria şi Belgia, acesta ratând meciuri importante, precum cele cu Wisla şi Standard Liege.

Luţu şi Crişan, lipsă pe site

Alt aspect care dă de gândit suporterilor în ceea ce priveşte soarta lui Luţu este faptul că acesta nu se regăseşte printre jucătorii prezentaţi pe site-ul oficial al Universităţii. Ceilalţi patru nou-veniţi – Prepeliţă, Tănasă, Stoianof şi Dilevski – şi-au făcut loc printre alb-albaştri, chit că nu au fotografii, dar Luţu n-a avut onoarea să fie prezentat sub nici o formă pe pagina web a Ştiinţei. Într-o situaţie asemănătoare se află şi Ştefan Crişan, antrenorul cu portarii de la Universitatea. Revenit în staff la cererea expresă a lui Bornescu, chiar în ziua în care echipa pleca în cantonament în Austria, Crişan a fost şi el „sărit“ de administratorii site-ului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII