9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎnfrângere cu un eliminat şi doi accidentaţi

Înfrângere cu un eliminat şi doi accidentaţi

De parcă eşecul cu FC Sopron nu ar fi fost de ajuns, după meciul cu ungurii au apărut noi probleme pentru antrenorul Florin Cioroianu. Indisponibil din cauza unei răceli, Săceanu a revenit la antrenament duminică seară, dar nu a reuşit să îl ducă până la capăt. Jucătorul a fost nevoit să abandoneze, iar ieri-dimineaţă s-a simţit rău, motiv pentru care a „sărit“ şi meciul cu Wisla. De la această partidă a lipsit şi Florin Costea, jucător care s-a trezit cu o durere insuportabilă de măsea. Costea a fost nevoit să rămână pe bancă, Cioroianu începând meciul desfăşurat la Grosspetersdorf cu: Bornescu – Ciucă, Stoica, Mitchell – Dănănae, Gărgălie, Prepeliţă, Rose – Tănasă, Baird, Wobay. O echipă sinonimă cu cel mai bun unsprezece văzut de antrenorul Cioroianu, luând în calcul şi absenţele nedorite din lot.
Problemele s-au înmulţit după începerea meciului, care a fost dominat de polonezi, mult mai motivaţi, dar şi mai duri în intervenţii. După zece minute de joc, Mitchell a fost eliminat pentru că a ripostat la un atac al lui Paulista, în urma acestei faze jocul fiind întrerupt aproape cinci minute. Australianul a fost înlocuit cu Paul Curteanu. La trei minute de la reluarea partidei, Prepeliţă a avut un contact cu Burns, craioveanul nemaiputând continua meciul, lăsându-i locul lui Dina. A urmat apoi „recitalul“ lui Tănasă, jucătorul de o jumătate de milion de euro al Ştiinţei, care a ratat patru ocazii de gol, fiind copiat apoi de Dina şi Baird.
Wisla, de departe cel mai puternic adversar al Ştiinţei în turneul din Austria, a reuşit în schimb un gol de generic, fază la care defensiva olteană a fost aeriană. Paulista a centrat de pe dreapta, iar Kmiecik (’36) a reluat puternic din voleu, lăsându-l pe Bornescu fără replică.
Nici după pauză juveţii n-au reuşit să spargă ghinionul. Leşii au fost mai insistenţi şi au avut o primă ocazie prin Kmiecik (’55), dar Bornescu a apărat. Patru minute mai târziu, Tănasă a fost nevoit şi el să părăsească terenul accidentat, suferind o entorsă. În minutul 75, Wisla şi-a mărit avantajul, Paulista înscriind cu un şut puternic. Schimbările efectuate de antrenorul Cioroianu nu au produs efectul scontat, Velcovici, Stoianof, Pîrvu, I. Găman şi Bărboianu bifând şi ei încă un amical în tricoul Ştiinţei. Stoica şi Dina au avut pe final unele tresăriri de orgoliu, dar şuturile acestora nu şi-au atins ţinta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII