13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBoldici - Piţurcă, la Gaz Metan CFR Craiova

Boldici – Piţurcă, la Gaz Metan CFR Craiova

Fratele selecţionerului echipei naţionale, Eugen Piţurcă, a revenit în lumea fotbalului, el acceptând funcţia de director executiv la Gaz Metan CFR Craiova, echipă apărută ca urmare a mariajului dintre CFR Craiova şi Gaz Metan Podari. După ce a fost, printre altele, la Extensiv Craiova, FC Craiova, FC Caracal şi ultima oară la FC Universitatea, „Gină“ Piţurcă s-a alăturat de săptămâna trecută prietenului său, Cristea Boldici, în staff-ul celor de la Gaz Metan CFR. Echipa a început pregătirile pentru noul sezon competiţional lunea trecută, la Depou, urmând ca, după vizita medicală, programată vineri, 13 iulie, şi după meciul din Cupa României de la mijlocul săptămânii viitoare, lotul „ceferist“ să efectueze un cantonament de pregătire, cel mai probabil la Căciulata. Pe Valea Oltului, formaţia craioveană va susţine şi unele partide de verificare.
Despre revenirea în fotbalul oltenesc, Eugen Piţurcă a spus: „Funcţia mea nu este aceea de a acorda interviuri, aşă că întrebaţi pe cei din staff, antrenorii, jucătorii… Pot afirma doar că aici, la Gaz Metan CFR Craiova, se vrea ca această echipă să nu fie anonimă prin Liga a III-a, ci se vizează partea superioară a clasamentului, respectiv primele opt locuri ale seriei. Nu sunt doar vorbe, sezonul care începe luna viitoare va adeveri cele afirmate de mine acum. Argumente? Există interes din partea conducerii, iar bugetul „vorbeşte“ despre ambiţiile de la Depou. În plus, trioul Cristea Boldici – Ionel Luţă – Valentin Ionel are experienţă. Cum s-ar spune, stăm bine la şefi, dar rezultatele depind şi de ambiţia şi mentalitalitatea jucătorilor“.
Astăzi, Gină Piţurcă se află la Federaţia Română de Fotbal pentru rezolvarea problemei asocierii celor două echipe, numele hibridului Depou – Podari fiind CS Gaz Metan CFR Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS