12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBalaci, cea mai tare achiziţie

Balaci, cea mai tare achiziţie

Revenit din Kuweit, „Chiose“ l-a felicitat pe Ilie Balaci pentru numirea ca manager sportiv la echipa de suflet, Universitatea.

Ultima oară în Kuweit, fostul mare fotbalist al „Craiovei Maxima“, Aurel Ţicleanu (foto), a revenit de câteva zile în România, într-o scurtă vacanţă. Săptămâna trecută a fost şi prin Craiova, în drum spre Sadu, unde locuieşte mama sa. „Chiose“ a antrenat echipa din prima ligă a Kuweitului, Al-Sahel, o formaţie din provincie, care s-a situat pe locul V în ediţia de campionat 2006-2007. La sfârşitul acestei luni, Ţicleanu va pleca iarăşi în Kuweit, oficialii clubului prelungindu-i contractul şi pentru sezonul 2007-2008.

Cu gândul la Ştiinţa

„Aş avea multe să-ţi spun despre mine şi aventura mea în Kuweit, dar cititorii sunt interesaţi de campionatul românesc, iar oltenii numai de Universitatea Craiova, ceea ce mi se pare normal. În Kuweit fiind, primul lucru despre care mă interesam era Universitatea Craiova. M-am bucurat mult când am aflat că Ilie Balaci a fost numit în staff, am şi vorbit cu Balaci şi l-am felicitat. Asta da achiziţie! Mi-aş dori ca în acest sezon, care începe luna aceasta, aşa cum o spun de câţiva ani, Universitatea să reuşească lucruri bune, să-şi aducă la îndeplinire obiectivul propus“, a spus ieri Ţicleanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU