12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPutem trece de grupe

Putem trece de grupe

Centrul formaţiei vâlcene şi al naţionalei feminine poate reveni în teren în noiembrie.

Roxana Gatzel a început programul de recuperare după operaţia suferită la ligamentele încrucişate şi susţine că se simte mai bine: „Am făcut prima săptămână de recuperare la Bucureşti. Acum sunt la Craiova, la părinţi, şi continuu recuperarea, apoi voi merge la Zalău şi voi repeta procedurile. După ce am ieşit din spital, aveam dureri mari, nici nu puteam să urc scările. Acum deja mă simt mai bine. După trei luni de la operaţie voi putea să lucrez la masa musculară şi va fi şi mai bine. În noiembrie pot reveni la antrenamente, dacă nimic rău nu se mai întâmplă“.
Chimista a aşteptat cu sufletul la gură veştile de la tragerea la sorţi de la Viena şi spune că Oltchimul are grupe accesibile: „Eu cred că putem ajunge în grupa principală şi apoi putem trece şi de această fază a Ligii Campionilor. Este bine că jucăm cu Byassen pentru că acum cunoaştem această formaţie. În grupa principală, cel mai dificil adversar este, fără doar şi poate, Viborg. Cu FTC şi Buducnost ne putem bate pentru calificare, totul depinde numai de noi“.
În ceea ce priveşte grupa naţionalei feminine de la Campionatul Mondial din Franţa, Roxana este mai mult decât mulţumită: „Nici nu cred că se putea mai bine. Suntem favorite la câştigarea grupei. Putem spera la medalii, dar trebuie să fim foarte atente pentru că uneori şi echipele mai slab cotate pot pune probleme.“
Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, şi-a manifestat interesul pentru o handbalistă din Ungaria, de la Debrecen.
Gabriella Szucs are 23 de ani şi este considerată una dintre speranţele handbalului din ţara vecină. Gabi evoluează pe postul de inter stânga, dar mai este sub contract cu formaţia care s-a clasat pe poziţia a patra în Ungaria şi şansele să ajungă la Vâlcea par minime, mai ales că pe fir au intrat şi Gyor, şi FTC Budapesta.

Marţi e tragerea la sorţi pentru ligă

Marţi, la sediul Federaţiei Române de Handbal va avea loc tragerea la sorţi pentru stabilirea etapelor din Liga Naţională, sezonul 2007 – 2008. Din partea grupării chimiste vor participa preşedintele Ioan Gavrilescu şi, posibil, vicele Andrei Luca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS