16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea - Schwadorf 1-0

Universitatea – Schwadorf 1-0

După 1-2 şi 4-0 în primele teste de verificare din Austria, Universitatea Craiova trebuia să joace aseară cu formaţia de liga a III-a, Trenkwalder, echipa satelit a celor de la Schwadorf (Liga a II-a). În cele din urmă, austriecii au băgat în teren tot prima echipă, dând juveţilor şansa revanşei.
Antrenorul Florin Cioroianu a început în formula: Bornescu – Dănănae, Stoica, Mitchell – Găman, Gârlă, Prepeliţă, Velcovici – Fl. Costea, Wobay, Stoianof. Prima repriză a fost dominată de alb-albaştri. Aceştia au marcat o dată prin Florin Costea (’14), care a şutat din voleu, fără speranţe pentru portarul Mandl. Universitatea a mai ratat alte câteva ocazii, Stoianof, Stoica şi Gârlă fiind foarte aproape de a înscrie.
În partea a doua a jocului, Universitatea a schimbat garda, trimiţându-i în teren pe: Bornescu – Gărgălie, Ciucă, Curteanu – L. Pârvu, Săceanu, Luţu, Rose – Dina, Baird, Tănasă. Meciul s-a echilibrat, notând ocazii de ambele porţi. Dina, Baird şi Tănase au ratat şansa majorării scorului, în timp ce austriecii au fost periculoşi prin Kinkl şi Kastner.
În minutul 74, Luţu a fost înlocuit de Dilevski, jucător care nu este încă pus la punct cu pregătirea, având un program special în Austria. Bănică, Bărboianu şi Gângioveanu nu au evoluat pentru Ştiinţa, primul având în continuare probleme medicale. Portarul de rezervă al Ştiinţei, care a suferit o contuzie la umărul stâng în primul meci amical cu Schwadorf, a fost menajat şi ieri. Este posibil însă ca Bănică să apere astăzi, în amicalul cu ucrainenii de la Zorja Lugansk (Liga I), partidă care urmează să se dispute în Ungaria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII