Acasă Sport Cătălin Gard, în penultimul act

Cătălin Gard, în penultimul act

-

Ionuţ Cătălin Gard, singurul tenisman român rămas în competiţie la Ţiriac-Recon, turneu care se dispută în Bănie şi este dotat cu premii de 10.000 de dolari, s-a calificat, ieri, în semifinale. Gard, creditat cu prima şansă la câştigarea competiţiei, l-a avut ca adversar în sferturi pe ungurul Robert Varga, de care s-a debarasat destul de repede, în două seturi, cu 6-3, 6-4. Românul a continuat şi în sferturi seria evoluţiilor bune, începută în primul tur, şi a jucat ca un veritabil cap de serie numărul 1. Gard a început decis meciul, conducând cu 1-0, 2-1, 3-2, după care a câştigat break-ul şi şi-a câştigat serviciul. făcând ca tabela să arate 5-2. Scorul a devenit apoi 5-3, dar Gard şi-a valorificat din nou fără probleme serviciul, impunându-se în cele din urmă cu 6-3. În setul al doilea (6-4), deşi a fost puţin mai echilibrat ca primul, nu s-a pus în nici un moment problema câştigătorului.
Tot în sferturile de finală, Robert Varga, din Ungaria, a reuşit să-l învingă pe al patrulea favorit al turneului, spaniolul Jordi Marse-Vidri, cu scorul de 6-4, 6-2, partida dintre cei doi fiind printre cele mai spectaculoase de la Ţiriac-Recon. Italianul Federico Torresi, cap de serie numărul 8, a ajuns şi el în penultimul act, după victoria cu 6-4, 6-3, înregistrată în faţa chilianului Borja Malo-Casado. Al patrulea semifinalist al competiţiei de la Craiova este francezul Thomas Cazes Carrere, învingător în trei seturi, cu 2-6, 6-0, 6-2, în faţa mexicanului Daniel Garza, al doilea favorit al turneului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Spania, din nou campioană europeană la handbal

Naționala masculină de handbal a Spaniei a rușit să-și apere titlul de campioană europeană la handbal masculin. Ibericii au învins reprezentativa...