Acasă Sport Adversar incomod pentru Steaua

Adversar incomod pentru Steaua

-

Vicecampioana României, Steaua Bucureşti, va juca în turul doi preliminar al Ligii Campionilor cu campiona Poloniei, Zaglebie Lubin. În urma tragerii la sorţi desfăşurate ieri, la Nyon, s-a stabilit că Steaua va juca primul meci în deplasare pe 31 iulie sau 1 august şi returul acasă, pe 7 sau 8 august. Zaglebie a câştigat campionatul în Polonia la diferenţă de un punct de următoarea clasată Belchatow, 10 puncte faţă de Legia Varşovia şi 13 faţă de fosta echipă a lui Dan Petrescu, Wisla Cracovia.
Managerul Stelei, Adrian Ilie, este de părere că polonezii reprezintă un adversar dificil. „Zaglebie este o echipă grea, campioana Poloniei. Ştim că Lubin are în componenţă jucători de naţională şi că vrea să se întărească, dar şi noi avem un lot valoros, şi oricum vrem să mai transferăm jucători. Putem să îi depăşim, datorită valorii superioare a lotului nostru“, a comentat Adrian Ilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

FRF va permite consumul de bere pe stadioanele din România

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, le-a dat o veste îmbucurătoare microbiştilor din România. FRF doreşte permiterea consumului...

Polițistă agresată într-un local din Alba-Iulia de un recidivist

O poliţistă a fost agresată de către un bărbat, recidivist, într-un club din Alba-Iulia. Aceasta se află în timpul ei liber, fiind împreună cu câțiva prieteni.