11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoicu debutează la Kaprun

Voicu debutează la Kaprun

Mircea Voicu, jucătorul adus încă din sezonul trecut de la Jiul, are ocazia în cantonamentul de la Kaprun să-şi facă loc în primul unsprezece al “pandurilor“. Pentru ex-petroşenean nu va fi uşor, concurenţa fiind acerbă în linia mediană a grupării gorjene. „Pentru mine e un pas înainte că am ajuns la Pandurii după ce am retrogradat cu Jiul. Sper să joace cine merită, cine-i mai în formă. Oricum, e loc pentru toată lumea. Trebuie să fie o concurenţă benefică, deoarece cu cât sunt mai mulţi pe post cu atât e mai bine“, a declarat Voicu înaintea plecării spre Austria.
Fotbalistul se pregăteşte de câteva luni alături de jucătorii lui Neagoe şi nu mai poate fi considerat o nouă achiziţie, deşi nu a evoluat în nici un meci pentru olteni. „Îmi place la Târgu Jiu, mă bucur că am venit aici, sper să nu dezamăgesc. Am găsit o atmosferă bună, colegi foarte buni, echipă bună, sper să avem şi rezultate. M-am integrat foarte bine, sunt şi mai de mult aici, băieţii sunt modeşti şi cuminţi. Mă înţeleg bine cu Liviu Mihai, Păcurar, cu toţi“, a spus mijlocaşul. Mircea Voicu consideră că obiectivul „pandurilor“ în sezonul viitor, locurile cinci – opt, nu este utopic. „Obiectivul nu e chiar îndrăzneţ. Pandurii e o echipă bună, cu fotbalişti serioşi care au mai jucat pe la echipe mari. Şi anul trecut, dacă erau puţin mai atenţi, puteau termina mai sus“, a completat Voicu.

Pandurii testează un brazilian

Gruparea gorjeană şi-a extins aria de căutare a fotbaliştilor în America de Sud, tehnicianul Eugen Neagoe urmând să vadă la lucru săptămâna viitoare un fundaş central brazilian de 23 de ani, Gabriel Silva. Acesta a sosit în România şi va face deplasarea la Kaprun împreună cu cei doi fotbalişti reţinuţi în ţară pentru examenele de licenţă, Mândrean şi Vătavu. Tot în staţiunea austriacă va ajunge şi un fotbalist portughez, oficialii gorjeni alegându-l dintr-o listă mai lungă pusă la dispoziţie de impresarii lusitani.
Altfel, clubul Pandurii Târgu Jiu a fost reprezentat de fotbalistul Lucian Zoicaş şi secretarul general, Daniel Băloi, la lansarea noului Ford Mondeo care a avut loc concomitent în 23 de oraşe din România, printre care şi Târgu Jiu. Gruparea gorjeană Pandurii şi Ford sunt parteneri de afaceri, cele două părţi încheind un contract de publicitate avantajos, colaborare ce se vrea extinsă în viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS