Acasă Sport Schimbări la Minerul Mătăsari

Schimbări la Minerul Mătăsari

-

Structura de conducere a grupării de Liga a III-a Minerul Mătăsari va suferi în zilele următoare schimbări majore. Consiliul de Administraţie va fi reconfigurat, urmând să apară modificări şi în conducerea tehnică a echipei. Dumitru Cristea, noul director al Complexului Energetic Turceni, acţionarul majoritar al clubului cu 82 la sută, va fi cooptat în Consiliul de Administraţie, alături de Ion Ruşeţ, reprezentatul sindicatelor Jilţ, acţionar cu 18 la sută. Minerul Mătăsari a renunţat la colaborarea cu „satelitul“ Viitorul Negomir, înfiinţându-se Minerul Mătăsari II, echipă ce va fi înscrisă în campionatul judeţean, fiind finanţată şi de Primăria Mătăsari.
Gruparea de Liga a III-a din Mătăsari se va reuni pe 2 iulie şi, pentru început, directorul tehnic Ion Alecu se va ocupa de pregătirea echipei, până pe 7 iulie, când CA va desemna înlocuitorul lui Constantin Trifu. Clubul a renunţat la serviciile lui Trifu deoarece nu are licenţă pentru a pregăti o echipă din eşalonul trei, FRF impunând reguli stricte în acest sens. De asemenea, se va renunţa şi la serviciile organizatorului de competiţii Tănasie Ghimiş, care va fi pensionat, favorit pentru acest post fiind Ion Şolea. Dacă acesta nu va accepta, Minerul Mătăsari îi va propune o colaborare lui Puiu Pălănceanu, cel care se ocupă în prezent de destinele echipei Arsenal Motru.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amical / Universitatea II Craiova întâlneşte Astra II la Ploieşti

Universitatea II Craiova susţine miercuri cel de-al şaselea joc de verificare din această iarnă. Acesta este totodată ultimul test înaintea reluării campionatului...