Acasă Sport Campioana s-ar putea decide la golaveraj

Campioana s-ar putea decide la golaveraj

-

Echipa Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“ a obţinut o victorie şi un egal în primele două meciuri susţinute la turneul final al Campionatului Naţional de Juniori B, organizat în Bucureşti, la Complexul Sportiv Dinamo. După ce marţi a trecut cu 2-0 de FC Bihor Oradea (goluri Mladen şi Stoian), miercuri trupa antrenată de Paul Răducan a terminat la egalitate cu Dinamo, scor 1-1. Pentru craioveni a marcat Filip.
În acest moment, „GP“ Craiova şi Dinamo se află la egalitate de puncte, cinci, gruparea din Ştefan cel Mare reuşind să se impună şi ea în primul meci, scor 1-0, cu FCM Reşiţa. Oltenii ocupă locul întâi în clasament graţie numărului mai mare de goluri marcate în primele două întâlniri. Meciurile decisive pentru stabilirea campioanei vor avea loc în această dimineaţă, ambele fiind programate de la ora 9.30. „GP“ Craiova întâlneşte FCM Reşiţa, iar Dinamo pe FC Bihor. În cazul în care atât Dinamo, cât şi „GP“ vor câştiga, hotărâtor va fi golaverajul.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amical / Universitatea II Craiova întâlneşte Astra II la Ploieşti

Universitatea II Craiova susţine miercuri cel de-al şaselea joc de verificare din această iarnă. Acesta este totodată ultimul test înaintea reluării campionatului...