10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBondrea semnează astăzi

Bondrea semnează astăzi

Directorul general al CSM Râmnicu Vâlcea, Florin Verigeanu, a confirmat ieri numirea lui Marian Bondrea în funcţia de antrenor al formaţiei din Liga a II-a, acesta urmând să semneze astăzi contractul cu gruparea olteană. „Bondrea este cu siguranţă noul antrenor al CSM-ului, acum nu mai sunt dubii. Vom stabili mâine (astăzi – n.r.) strategia şi programul de pregătire pentru sezonul viitor“, a spus Verigeanu.
Preşedintele clubului, Alin Trandafir, nu a reuşit să atragă un alt investitor la gruparea din Zăvoi, acesta fiind singurul lucru care ar mai fi putut pune sub semnul întrebării numirea ca principal a lui Marian Bondrea, noii sponsori dorind să aibă şi ei un cuvânt de spus în privinţa antrenorului. „Am negociat cu doi investitori, dar nu vor veni la Vâlcea. Mi-au spus că erau interesaţi numai de prima ligă. Oricum, ne vor ajuta să aducem ceva fotbalişti. În aceste condiţii, Bondrea este sută la sută noul antrenor al echipei“, a precizat Trandafir.
După ce şi-a petrecut concediul în Germania, tehnicianul craiovean a revenit ieri în ţară, iar astăzi se va prezenta la Vâlcea, pentru parafarea actelor. Marian Bondrea îl va înlocui în funcţie pe Costel Pană, demis la finalul sezonului trecut, obiectivul grupării oltene fiind acelaşi, promovarea în Liga I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS