16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBarca a mărit oferta pentru Chivu

Barca a mărit oferta pentru Chivu

Conform presei catalane, FC Barcelona a decis să mărească la 14 milioane de euro oferta pentru fundaşul echipei AS Roma, Cristian Chivu, după ce iniţial oferise 12 milioane de euro, plus un jucător dintre Giuly, Sylvinho şi Belletti.

„AS Roma nu vrea jucători, astfel că Barcelona a decis să mărească oferta la 14 milioane de euro. În ciuda acestui lucru, clubul roman nu pare dispus să accepte o ofertă mai mică de 18 milioane de euro. Deşi există un acord cu impresarul jucătorului şi chiar cu fundaşul, clubul italian nu pare dispus să faciliteze plecarea lui la gruparea catalană“, a scris cotidianul Sport. Se pare că FC Barcelona are termen limită până miercuri pentru a încheia „operaţiunea Chivu“. Cotidianul catalan notează că Tente Sanchez, fostul căpitan al Barcelonei, în prezent asociat cu Becali ca agent de jucători, este o „piesă-cheie“ în transferul lui Chivu.

„Tente a călătorit la Roma pentru a-i netezi drumul lui Txiki Begiristain (directorul sportiv – n.r.) şi pentru a-l convinge pe Chivu că nu va mai găsi alt club precum Barca“, a notat Sport. Alt cotidian catalan, El Mundo Deportivo, a scris despre faptul că s-a ajuns la un acord cu AS Roma pentru suma de 13 milioane de euro plus brazilianul Sylvinho. El Mundo Deportivo notează şi faptul că, în cazul în care nu se va ajunge la un acord pentru Chivu, FC Barcelona ar putea opta pentru aducerea portughezului Jorge Andrade de la Deportivo La Coruna.

La rândul său, publicaţia madrilenă Marca notează că transferul lui Chivu ar putea fi anunţat chiar astăzi, după ce s-a ajuns la un acord pentru suma de 12 milioane de euro şi pentru trecerea lui Ludovic Giuly la AS Roma. De asemenea, Marca notează că FC Barcelona va anunţa şi transferul lui Yaya Toure, urmând ca după Henry, Chivu şi Toure să-l aducă şi pe Eric Abidal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS