14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHagi vrea să revină în Turcia

Hagi vrea să revină în Turcia

Fostul internaţional român se simte pregătit să antreneze din nou în ţara în care a trăit „cele mai frumoase zile din viaţă“.

Gică Hagi susţine că se simte pregătit să revină în Turcia şi că, într-o bună zi, ar putea ajunge din nou în această ţară, unde a activat mai întâi ca jucător, iar apoi ca antrenor.
„Mă simt pregătit să lucrez în Turcia. Bineînţeles că aş putea reveni într-o bună zi. Este suficient ca această treabă să se facă de acum cu profesionalism. Este decizia lor. Dacă vor vedea unde are dreptate Hagi, eu sunt gata. A sosit timpul să se avanseze în Europa. În ultimii ani nu au fost succese nici cu echipele de club, nici cu prima reprezentativă a Turciei“, a spus Hagi.

„Turcia este a doua mea ţară“

Gică Hagi crede că la Galatasaray conducerea clubului ar trebui să apeleze la ajutorul foştilor jucători. „Dacă li s-ar da jucătorilor din vechea generaţie funcţii cum ar fi cea de antrenor sau de manager, cred că vor veni şi succesele. Conducătorii ar trebui să le întindă o mână celor care s-au lăsat de fotbal“, a opinat „Regele“.
Hagi a menţionat că îi este dor de suporterii din Turcia. „Turcia este a doua mea ţară. Am trăit la Istanbul cele mai frumoase zile din viaţă. Sunt gata să fac multe pentru a doua mea ţară. Sunt foarte mândru când văd, ştiu şi aud că nu am fost uitat. Nu pot uita momentele când ne-am înălţat în Europa, pas cu pas. Îmi este foarte dor de suporteri. Sper că şi lor le este dor de mine“, a spus fostul internaţional român.
Gheorghe Hagi a evoluat în Turcia la Galatasaray, în perioada 1996-2001. În 2003, a antrenat formaţia Bursaspor, iar în 2004-2005 a fost tehnicianul echipei Galatasaray.

Galata are un „nou Hagi“

Gruparea Galatasaray Istanbul l-a achiziţionat pe mijlocaşul brazilian al echipei Schalke 04, Cassio de Souza Soares Lincoln, care a semnat un contract pe patru sezoane şi este considerat de presa din Turcia „noul Hagi“.
„Galatasaray a semnat un contract pe patru ani cu noul său Hagi“, a notat Hurriyet, care menţionează că jucătorul a fost cumpărat de Galatasaray cu 4.250.000 de euro.
Lincoln, care are 28 de ani, va avea în Turcia un salariu anual de 2,1 milioane de euro. Fotbalistul brazilian a mai evoluat la Altetico Mineiro (1997-2001) şi Kaiserslautern (2001-2004).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS