3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTodt nu este îngrijorat

Todt nu este îngrijorat

Boss-ul scuderiei Ferrari, Jean Todt, consideră că rezultatele obţinute de echipa italiană în ultimele două curse nu constituie încă un motiv de îngrijorare. „Micul Napoleon“ a recunoscut dificultatea ultimelor două trasee din campionat (Monte Carlo şi Montreal) şi a admis că pentru următoarele Grand Prix-uri nu se pot face schimbări radicale.
„Mai sunt 11 curse până la finalul campionatului şi deficitul de puncte se poate recupera, deşi acest lucru este dificil. Cu toate acestea, trebuie să sperăm. De la începutul sezonului am câştigat trei curse şi am obţinut patru pole position-uri din şase încercări, aşa că nu se poate spune că este un sezon dezastruos pentru noi. Nu pot afirma că în următoarele săptămâni vom fi în fruntea plutonului, dar cel puţin configuraţia circuitelor va fi diferită. Toţi suntem dezamăgiţi, dar trebuie să reacţionăm prin muncă şi abnegaţie, pentru a le oferi piloţilor un suport pe măsura talentului lor“, a spus Todt.
Următoarea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1 este programată duminică, pe circuitul american de la Indianapolis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS