20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrezenţa lui Balaci obligă

Prezenţa lui Balaci obligă

Universitatea s-a reunit pentru un nou sezon. Lotul este bun, chiar foarte bun, după cum văd. Sunt acoperite toate posturile şi am observat că şi unii juniori care vor evolua acum în campionatul judeţean au fost promovaţi la prima echipă. Unii au şi debutat în Liga I şi nu au jucat deloc rău. Am auzit şi declaraţiile internaţionalilor Stoica şi Bornescu cum că ne vom bate la titlu. Ei ştiu cel mai bine ce pot, dar cred că există o mică, dar importantă diferenţă între dorinţă şi putinţă. Însă nu-i contrazic… Şi eu, ca suporter, îmi doresc acest lucru. Sigur, toate declaraţiile pot fi demagogice la un moment dat dacă nu vin şi rezultatele.
Campionatul va fi mult mai greu decât ne putem imagina. Atunci când este vorba de cupe europene şi bani, vor fi şi interese. Ne vom bate poate la titlu cu Dinamo, Steaua, Rapid şi CFR Cluj, iar pentru Cupa UEFA cu două dintre cele patru enumerate mai sus care nu vor fi în Liga Campionilor, plus Timişoara, Vaslui şi Urziceni. Va fi deci un campionat special, foarte interesant şi cu multe necunoscute. Dar, deocamdată, pentru echipă şi public cel mai important lucru este pregătirea fizică şi tehnico-tactică, pentru că anul trecut am început foarte prost campionatul.
Referitor la cooptarea lui Balaci în conducerea clubului, este un lucru extraordinar, benefic pentru echipă şi pentru prezenţa la talk-show-uri. După cum îl cunosc eu pe marele Balaci, el se va exprima exact aşa cum va vedea lucrurile, şi din interior, şi din exterior. Să ne bucurăm de venirea lui Balaci şi să sperăm la ceea ce spunea el în urmă cu câteva zile: Craiova în cupele europene.
În încheiere, vreau să vă avertizez că voi comenta meciurile amicale ale Universităţii şi o să trag concluziile vizavi de nivelul jocului şi de perioada în care se află echipa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII