9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Lista lui Tadici

Astăzi, la CS Oltchim Râmnicu Vâcea va avea loc o şedinţă importantă în care se vor stabili ţintele formaţiei vâlcene pentru campania de transferuri. „Nu vom aduce mai mult de două – trei jucătoare pentru că nu vom transfera de dragul de a face-o“, a spus tehnicianul Gheorghe Tadici. Tot astăzi se vor stabili şi handbalistele pe care nu se va mai conta în ediţia viitoare a Ligii Naţionale, cele mai vehiculate nume fiind interul Georgeta Grigore, dorită la Tomis Constanţa, şi portarul Smedescu.
Principala ţintă a campioanei României pare să fie centrul Aurelia Stoica Brădeanu, şi ea vicecampioană mondială. Tadici a rămas într-un singur coordonator de joc de meserie, Roxana Gheorghe, după accidentarea Roxanei Gatzel, tehnicianul chimist improvizând în dubla manşă din finala Cupei Cupelor cu Valeria Motogna, Adina Meiroşu sau Narcisa Lecuşanu.
Gheorghe Tadici şi-a reafirmat poziţia cu privire la aducerea jucătoarelor străine: „Nu sunt adeptul handbalistelor străine din mai multe motive. Cel mult una va ajunge la Vâlcea şi numai dacă nu vom găsi altă soluţie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS