14.2 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024

Turneu la Craiova

Universitatea Craiova va organiza turneul semifinal al campionatului de fotbal rezervat juniorilor A, în perioada 10-13 iunie. Partidele se vor desfăşura pe stadionul „Ion Oblemenco“, iar pentru un loc la turneul final vor lupta Unirea Urziceni, Oţelul Galaţi, FC Braşov şi echipa gazdă, Universitatea Craiova. Câştigători la pas ai seriei a III-a, juniorii craioveni, antrenaţi de Gheorghiţă Geolgău, pornesc cu prima şansă de calificare, având în vedere că în lot se află mulţi jucători talentaţi, iar unii dintre ei, cum ar fi Gângioveanu, Firţulescu, Alex Costea sau Buşu, chiar au debutat în Liga I. Principala armă de atac a oltenilor va fi fratele mai mic al lui Florin Costea, Alex, cel mai bun marcator al Universităţii în meciurile disputate până acum în campionat, când antrenor era Florin Cioroianu.
Alb-albaştrii se pregătesc intens, de ieri intrând în cantonamentul din Lunca Jiului. Ştiinţa va juca în primul meci, pe 10 iunie, de la ora 20.00, cu Oţelul Galaţi. O zi mai târziu, de la aceeaşi oră, elevii lui Geolgău vor întâlni Unirea Urziceni, iar în ultimul joc, de pe 13 iunie, craiovenii vor evolua în compania celor de la FC Braşov, de la ora 11.30.
„Avem o generaţie puternică şi nu vom rata titlul anul acesta“, a spus patronul Universităţii, Adrian Mititelu, care s-a îngrijit ca juniorii alb-albaştri să beneficieze de cele mai bune condiţii pentru a câştiga campionatul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS