13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNedved se gândeştela retragere

Nedved se gândeştela retragere

Pavel Nedved, mijlocaşul ceh al echipei italiene Juventus Torino, intenţionează să pună capăt carierei de jucător, la sfârşitul acestui sezon în care şi-a adus contribuţia la promovarea „Bătrânei Doamne“ în Serie A.
„Pot spune că voi rămâne cu siguranţă la Torino, dar nu ştiu dacă o voi face ca jucător sau într-o funcţie de conducere. Am citit declaraţiile lui Figo cu privire la retragerea sa şi-l înţeleg foarte bine, pentru că şi el vine după mulţi ani de muncă. Am nevoie de resurse fizice şi mentale pentru a mai putea continua, pentru că Serie A este un campionat dur“, a spus jucătorul de 34 de ani.
Nedved are un contract valabil cu Juventus până în anul 2008. Intenţiile lui Nedved nu sunt pe placul conducerii administrative a „bianco-nerilor“, care s-a întâlnit deja cu mijlocaşul ceh pentru a-l convinge să mai joace măcar un sezon. Fostului câştigător al trofeului „Balonul de Aur“ din 2003 i s-a promis o funcţie de conducere în cadrul clubului Juventus Torino după ce îşi va încheia cariera de jucător. În staff-ul „alb-negrilor“ el ar urma să li se alăture foştilor coechipieri Ciro Ferrara, Gianluca Pessotto şi Michelangelo Rampulla.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS