20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCioroianu a prins gustul performanţei

Cioroianu a prins gustul performanţei

Cele cinci victorii consecutive l-au făcut pe actualul antrenor al Ştiinţei să-şi propună un sezon viitor mult mai bun.

Decizia instalării lui Florin Cioroianu pe banca tehnică a Universităţii pentru etapele rămase din acest campionat s-a dovedit de bun augur, fostul jucător al Ştiinţei reuşind o serie de cinci victorii consecutive, dintre care ultima de senzaţie (5-1 la Timişoara), la care nu se aştepta nici măcar patronul Adrian Mititelu. Acesta din urmă s-a grăbit să-i propună lui Cioroianu un angajament pentru sezonul viitor, iar tehnicianul a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri. Mai mult, „Curcanul“ a precizat că se simte onorat de oferta primită şi a promis că va face totul pentru ca echipa din Bănie să ajungă din nou un nume mare în fotbalul românesc.
Florin Cioroianu a declarat ieri că, prin aducerea lui Prepeliţă şi Tănasă, Universitatea s-a întărit serios şi va emite pretenţii mari în campionatul care urmează. „Ne-am întărit considerabil prin venirile lui Prepeliţă şi Tănasă, iar cei doi vor fi piese grele în echipă pentru sezonul viitor. Este adevărat că ei vin de la o echipă retrogradată, dar la noi vor avea altă motivaţie. Nu ştiu în acest moment dacă va mai veni cineva, dar, oricum, la Universitatea este importantă puterea grupului, echipa numai aşa va putea redeveni o forţă“, a spus Cioroianu. Antrenorul oltean a recunoscut că l-a vrut şi pe jucătorul Jiului, Gabriel Apetri, dar acesta a refuzat oferta venită din Bănie.

Program lejer

Lipsită de griji, Universitatea se pregăteşte în linişte pentru disputa cu Farul de duminică. Seria de rezultate bune şi ultimele achiziţii au liniştit apele în Bănie, meciul de la Constanţa putând fi considerat unul de vacanţă pentru alb-albaştri. Un bun prilej pentru antrenorul Florin Cioroianu de a testa şi unii jucători care au fost folosiţi mai puţin în acest campionat. Ambiţios din fire, tehnicianul oltean şi-a propus să nu piardă nici un meci până la finalul sezonului, însă disputa de pe Litoral se anunţă dificilă. „Marinarii“ mai au nevoie de un punct pentru a fi salvaţi şi din punct de vedere matematic de la retrogradare şi vor trage tare pentru a încheia un sezon chinuit cu o victorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII