28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNu mă aşteptam să câştigăm cu acest scor

Nu mă aşteptam să câştigăm cu acest scor

Victoria Universităţii cu 5-1 pe terenul Timişoarei l-a surpins chiar şi pe patronul Adrian Mititelu, care a recunoscut după meci că nu se aştepta la un succes atât de categoric al oltenilor. „Am prins o seară foarte bună. Nu ne-am aşteptat să câştigăm la un asemenea scor. Am avut şi alte ocazii să înscriem, diferenţa putea fi mai mare. După cum am jucat, Poli nu ne-ar fi bătut nici cu spectatori în tribune. Oricum, nu acesta a fost principalul nostru atu. Iancu m-a felicitat pentru această victorie. Păcat că se încheie campionatul tocmai acum, când formasem o echipă tânără, de perspectivă, care intrase pe un trend ascendent“, a spus Mititelu. Acesta a mai menţionat că nu crede că rezultatul partidei ar fi fost altul dacă în tribune se aflau spectatori. „Nu cred că deznodământul ar fi fost altul, dar ar fi fost un meci mai frumos. Anul viitor vom fi şi mai puternici şi sperăm să avem mai multe meciuri de genul acesta“, a completat Mititelu.
La rândul său, patronul lui Poli Timişoara, Marian Iancu, a declarat că înfrângerea suferită are menirea de a-i aduce pe jucătorii lui Valentin Velcea cu picioarele pe pământ.
„Jucătorii noştri şi-au dat seama că sunt muritori. Prea luaseră viteză, dar acum şi-au dat seama că se mai şi pierde în fotbal. E bine că am suferit această înfrângere, poate vor învăţa ceva din ea în perspectiva meciului cu UTA. Oltenii au meritat victoria. A fost un meci de vacanţă, nu a contat că suporterii nu au fost în tribune“, a spus Iancu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS