12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu revine la Beşiktaş

Lucescu revine la Beşiktaş

Mircea Lucescu, antrenorul român care pregăteşte echipa ucraineană Şahtior Doneţk, a fost convins de conducerea clubului turc Beşiktaş să revină la echipa din Istanbul, pe care a mai antrenat-o în perioada 2002-2004.
„Beşiktaş şi-a găsit antrenorul pentru noul sezon. Alb-negrii s-au înţeles cu arhitectul titlului obţinut de centenar, Lucescu. Tehnicianul român, al cărui contract cu Şahtior Doneţk va expira la finalul acestui sezon, anunţase că va pleca de la echipa ucraineană. După ce a primit această veste, conducerea de la Beşiktaş l-a convins pe «Il Luce» să revină la Istanbul“, a scris cotidianul sportiv Fanatik.
Conducerea „vulturilor“ a decis să acţioneze pentru găsirea unui antrenor, după ce tehnicianul Jean Tigana a declarat că va părăsi echipa Beşiktaş. Plecarea lui Tigana de la Beşiktaş a fost confirmată ieri şi de site-ul oficial al clubului din Istanbul.
Mircea Lucescu a fost dorit la Beşiktaş şi în pauza competiţională din iarnă, dar atunci tehnicianul român le-a spus oficialilor turci că va discuta cu ei la sfârşitul sezonului. Presa turcă a scris, în decembrie 2006, că Lucescu a refuzat oferta de a prelua din iarnă conducerea tehnică a echipei Beşiktaş.
În prezent, Beşiktaş ocupă locul doi în clasamentul campionatului Turciei, cu 58 de puncte, fiind devansată de Fenerbahce.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS