14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDepunctare în caz de acuze nefondate

Depunctare în caz de acuze nefondate

Mircea Sandu a declarat ieri că pe 13 iunie, în şedinţa Comitetului Executiv al FRF, se va decide în privinţa propunerii de depunctare a echipelor pentru declaraţii nefondate făcute de reprezentanţii acestora. „Ar fi un lucru unic, dar, dacă se hotărăşte aşa, înseamnă că este o soluţie. Personal, sunt convins că se va ajunge la depunctare“, a afirmat Sandu.
Preşedintele FRF s-a referit la acuzaţiile de trucare de meciuri făcute de Cornel Penescu, investitorul principal de la FC Argeş, şi de Gigi Becali, patronul echipei Steaua, exprimându-şi nedumerirea de ce persoanele amintite nu merg la Parchet dacă au dovezi sau de ce nu se autodenunţă. Sandu a amintit şi o declaraţie a lui Gigi Becali, în care acesta afirma că „se ocupă de campionat“ şi că a „cheltuit două milioane de euro pentru a ajunge pe locul doi“. „Liga trebuie să sesizeze Parchetul pentru astfel de declaraţii“, consideră Mircea Sandu.
Şeful FRF a menţionat că persoanele de la Comisia de Disciplină vor avea indemnizaţii mărite pentru ca să reziste presiunii şi să poată judeca în linişte aceste afirmaţii. Propunerea depunctării echipelor a fost făcută de Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.
Acesta s-a arătat nemulţumit de faptul că legea împotriva violenţei pe stadioane, propusă de el, lâncezeşte la Senat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS