24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCeahlăul cere depunctarea Ştiinţei

Ceahlăul cere depunctarea Ştiinţei

Directorul general al Ceahlăului, Ioan Mironaş, a spus că va cere depunctarea Ştiinţei şi sancţionarea vicepreşedintelui Silvian Cristescu.
„Vom cere sancţionarea lui Cristescu şi a clubului Universitatea, pentru că a insinuat că vom aranja meciul cu Poli Timişoara din etapa trecută, încheiat cu 2-0 pentru bănăţeni. Universitatea poate fi chiar depunctată, pentru că regulamentul s-a modificat, iar domnul Cristescu a mai fost sancţionat de trei ori până acum. Este inadmisibil ca domnul Silvian Cristescu să bănuiască de aranjament două cluburi despre care nu are dovezi. Chestiuni din acestea pot aduce prejudicii de imagine grave clubului nostru. Domnul Cristescu este un campion al lipsei de fair-play“, a afirmat Mironaş. „Este o ruşine ceea ce a spus Silvian Cristescu şi trebuie luate măsuri împotriva dânsului“, a completat antrenorul Ceahlăului, Aurel Şunda. Vicepreşedintele Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, afirmase, vineri, că are informaţii potrivit cărora în partida Poli Timişoara – Ceahlăul bănăţenii le vor facilita victoria oaspeţiilor.
„Bate un vânt de la Timişoara cum că la meciul Poli – Ceahlăul s-ar pune de un blat“, a declarat Cristescu. Ulterior, oficialul Ştiinţei a ieşit la microfon şi şi-a cerut scuze faţă de clubul condus de pe Bega, dându-şi seama că a făcut o gafă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII