12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportManchester s-a împiedicat de Boro

Manchester s-a împiedicat de Boro

Trupa lui Ferguson este lideră, dar se află la numai trei puncte de ocupanta locului secund, Chelsea, care a remizat aseară, la Newcastle.

Manchester United a făcut sâmbătă un nou pas greşit în Premier League, remizând pe teren propriu, scor 1-1, cu Middlesbrough, în etapa a 35-a. Meciul de pe „Old Trafford“ a început cum nu se poate mai bine pentru gazde, care au deschis scorul în minutul 3, prin Richardson, bine servit de Rooney. În ciuda faptului că portughezul Cristiano Ronaldo a creat de câteva ori panică în careul oaspeţilor, cei care au înscris până la pauză au fost cei de la Middlesbrough, Viduka reluând în plasă, cu capul, în minutul 45. „Boro“ a mai ratat o ocazie mare de gol în repriza secundă, prin acelaşi Viduka, acestuia opunându-i-se Van der Sar. Lui Manchester i s-a anulat un gol, arbitrul considerând că Solksjaer a comis fault în atac. Fără rezultat pe tabelă au rămas şi încercările lui Rooney şi Giggs de a înscrie în finalul meciului. Manchester este lideră, dar se află la numai trei puncte distanţă de ocupanta locului secund, Chelsea, care a remizat aseară, la Newcastle, scor 0-0.
Pe Manchester o aşteaptă trei meciuri în deplasare, după care urmează derbiul cu City şi apoi partida cu Chelsea.

Ferdinand s-a reaccidentat

Fundaşul echipei Manchester United, Rio Ferdinand, va fi indisponibil două săptămâni din cauza unei noi accidentări, la aductori, suferită în timpul meciului cu Middlesbrough. În aceste condiţii, Ferdinand va lipsi de la cele două partide cu AC Milan, din semifinalele Ligii Campionilor – turul, mâine, returul pe 2 mai.
„Rio va fi indisponibil două săptămâni. Nu va juca împotriva echipei AC Milan, dar sperăm că va putea reveni la partida cu Chelsea, din 9 mai“, a spus Alex Ferguson.
Rio Ferdinand a fost schimbat la pauza partidei de sâmbătă. Fundaşul se mai accidentase la aductori în timpul semifinalei Cupei Angliei, cu Watford, disputată la începutul lunii aprilie. Ferguson l-a titularizat la partida cu Middlesbrough, asigurând că este refăcut. Înainte de pauză, Ferdinand a făcut semn că nu mai poate continua. Alex Ferguson, în lipsă de soluţii, i-a cerut să continue cum poate. În minutul următor, s-a văzut că Ferdinand nu mai face faţă, el greşind la faza în urma căreia Viduka a înscris pentru Middlesbrough. Această situaţie reprezintă o problemă în plus pentru Manchester United, care îi mai are accidentaţi pe Kieran Richardson, Gary Neville, Nemanja Vidic, Mickael Silvestre, Louis Saha şi Park Ji-Sung.

Liverpool şi-a consolidat locul al treilea

Tot sâmbătă, în etapa a 35-a din Premier League, Liverpool şi-a consolidat locul al treilea, după victoria obţinută pe teren propriu cu Wigan, scor 2-0, pentru „cormorani“ înscriind Steven Gerrard de două ori ('58, '65-penalti). În schimb, ocupanta locului al patrulea, Arsenal, nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, scor 2-2, pe terenul formaţiei Tottenham Hotspur (Keane '30, Jenas '90+3 / Toure '64, Adebayor '74), iar „tunarii“ sunt la patru puncte de Liverpool.

Premier League, etapa a 35-a

Rezultate: Bolton – Reading 1-3, Charlton – Sheffield Utd 1-1, Fulham – Blackburn 1-1, Liverpool – Wigan Athletic 2-0, Manchester Utd – Middlesbrough 1-1, Tottenham – Arsenal 2-2, Watford – Manchester City 1-1, West Ham – Everton 1-0, Newcastle – Chelsea 0-0. Partida Aston Villa – Portsmouth s-a jucat aseară.
Clasament: 1. Manchester Utd 82 puncte; 2. Chelsea 79; 3. Liverpool 67; 4. Arsenal 63; 5. Everton 54; 6. Bolton 54; 7. Reading 51; 8. Tottenham 50; 9. Portsmouth 49; 10. Blackburn 44; 11. Aston Villa 42; 12. Manchester City 42; 13. Newcastle 42; 14. Middlesbrough 40; 15. Fulham 36; 16. Wigan Athletic 35; 17. Sheffield Utd 35; 18. Charlton 33; 19. West Ham 32; 20. Watford 24.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS