10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDida s-a accidentat la umăr

Dida s-a accidentat la umăr

Portarul titular al echipei AC Milan, brazilianul Dida, s-a accidentat la umăr duminică, în partida cu Messina, şi va rata meciul de astăzi cu echipa lui Valentin Năstase, Ascoli, din etapa a 22-a a Seriei A, reprogramată în februarie din cauza incidentelor de la Catania. Dida a rămas în teren pe toată durata meciului de duminică, iar iniţial se credea că accidentarea sa nu este foarte gravă. Ulterior, medicii i-au recomandat portarului 48 de ore de repaus. Dida ar putea rata şi meciul de săptămâna viitoare, cu Manchester United, din semifinalele Ligii Campionilor.
Portarul brazilian, de 32 de ani, s-a mai accidentat la umărul drept pe 31 ianuarie şi a stat departe de gazon timp de o lună. Australianul Zeljko Kalac i-a ţinut atunci locul brazilianului. Şeful staff-ului medical al echipei AC Milan, Jean-Pierre Meersseman, a declarat pentru Gazzetta dello Sport că „principalul obiectiv pentru medici a devenit recuperarea lui Dida pentru meciul cu Manchester“, dar a precizat că este posibil să nu reuşească acest lucru.
Portarul Valerio Fiori şi-a prelungit ieri, pentru un sezon, contractul cu AC Milan, noua înţelegere urmând să expire în vara anului 2008. Fiori, care are 37 de ani, este al patrulea portar al Milanului, după brazilianul Dida, australianul Zeljko Kalaci şi italianul Marco Storari, şi a mai jucat de-a lungul carierei la formaţiile Lazio Roma, Cagliari şi Piacenza.      

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS