24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEMC Rovinari a detronat liderul

EMC Rovinari a detronat liderul

„Satelitul“ echipei Pandurii, EMC Rovinari, a reuşit să învingă, cu scorul de 2-0, pe Severnav, chiar dacă a jucat în inferioritate mai bine de o repriză. Prezenţa în cele două echipe a mai multor jucători gorjeni sau foşti divizionari A a atras destul de multă lume la teren, însă jocul a fost modest. Cu Bălăeţ între buturi, care s-a opus şutului lui Văcaru din lovitură liberă (‘7), EMC Rovinari a deschis scorul printr-o combinaţie a „pandurilor“ Enescu şi Dedu. Primul a centrat din corner şi cel de-al doilea a reluat imparabil cu capul din centrul careului (’23). Gazdele au rămas în zece jucători în minutul 41, când Costescu a fost eliminat pentru două galbene văzute în decurs de numai cinci minute.
Cu un om în plus pe teren, Severnav nu a emis pretenţii la poarta gorjenilor, Vidakovic fiind în două rânduri aproape de majorarea scorului. Enescu şi-a lăsat echipa în nouă jucători în minutul 62, după un fault la centrul terenului, însă nici aşa Severnav nu a contat în atac decât o singură dată, când Bălăeţ a scos excelent de sub bară şutul de la 16 metri al unui adversar (’78). Anuţoiu a stabilit scorul final în ultimul minut de joc cu un lob de la 40 de metri, gorjenii reuşind astfel să detroneze pe Severnav din fotoliul de lider.
EMC Rovinari a folosit următorul unsprezece: Bălăeţ – Costescu, Arcanu, Kutlacic – Vajda, Dedu, Enescu, Dudău, Grecu – Vidakovic, Zamfir.       

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS