10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Alonso explică

Pilotul spaniol de Formula 1 Fernando Alonso (foto), campionul mondial en-titre şi câştigătorul celui de-al doilea Mare Premiu al acestui an, cel din Malaiezia, disputat săptămâna trecută, a explicat care au fost motivele ce l-au determinat să părăsească scuderia Renault pentru McLaren-Mercedes.
„Ştiam că Renault, după ce câştigă de mai multe ori la rând, o să înregistreze o cădere. Acesta este unul dintre motivele pentru care am plecat la McLaren. Ştiu, unii o să mă condamne pentru afirmaţiile mele şi o să-mi spună că nu sunt recunoscător“, a spus ibericul.
Dublul campion mondial, care a triumfat în Malaiezia la a doua cursă disputată pentru noua sa echipă, s-a declarat plăcut surprins de faptul că la McLaren a avut la dispoziţie încă de la începutul sezonului o maşină competitivă: „Nu mă gândeam că o să am o maşină atât de competitivă încă de la primele curse. În general, după primele Mari Premii se observă câteva mici defecte la maşină, care sunt remediate pe parcurs, dar în cazul meu totul a fost în regulă. Sunt sută la sută mulţumit şi am încredere în fiabilitatea maşinilor McLaren“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS