15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFrasineanu a vrut sa iasa de pe teren

Frasineanu a vrut sa iasa de pe teren

Fostul mijlocas al Universitatii Craiova, Cornel Frasineanu, va fi sanctionat de conducerea clubului Bursaspor pentru ca a vrut sa iasa de pe teren la meciul din deplasare cu Ankaraspor, scor 0-0, disputat duminica, in etapa a 27-a a campionatului Turciei. Frasineanu s-a certat cu coechipierul sau Ismail Gulduren in minutul 75 si, dupa ce a gesticulat nervos, si-a scos tricoul in dreptul bancii de rezerve si nu a mai vrut sa continue jocul. El a fost calmat cu greu de tehnicianul Engin Ipekoglu, iar centralul Ugur Soylemez i-a acordat un cartonas galben.


„Frasineanu va fi sanctionat corespunzator, insa intre fotbalisti pot aparea astfel de conflicte atunci când sunt obositi“, a spus Ipekoglu.


Ismail Gulduren s-a enervat pe Frasineanu la o faza la care românul a pierdut mingea si a existat pericolul ca Ankaraspor sa inscrie. Gulduren s-a repezit la român si l-a strâns de gât. Frasineanu s-a suparat atunci si a vrut sa nu mai joace.


„Astfel de momente se intâmpla in fotbal. Nu mi-am putut stapâni nervii. Oricum, in vestiar ne-am impacat“, a spus Gulduren.


Cornel Frasineanu a fost integralist in partida cu Ankaraspor, in timp ce celalalt român de la Bursaspor, Daniel Pancu, a intrat in teren in minutul 11, in locul lui Hasan Yigit, accidentat. Pancu nu a evoluat pâna la finalul meciului, el fiind schimbat in minutul 64 cu Sinan Kaloglu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS