10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Românul a determinat eliminarea lui Scholes“

„Românul a determinat eliminarea lui Scholes“

Alex Ferguson, managerul echipei Manchester United, l-a acuzat pe Cristian Chivu la finalul partidei de pe „Stadio Olimpico“, sustinând ca fundasul român a determinat eliminarea lui Paul Scholes.


„Nu ma plâng in legatura cu primul cartonas galben al lui Paul Scholes. Dar, intr-un meci mare, un arbitru bun nu l-ar fi eliminat dupa acel al doilea duel“, a spus Ferguson, care considera ca românul Chivu l-a incurajat pe centralul Herbert Fandel sa ii acorde lui Scholes al doilea cartonas galben. „Chivu a facut sa fie eliminat. Arbitrul ne-a spus inainte de meci ca orice jucator care incearca sa il faca pe altul sa primeasca cartonas va fi eliminat, dar nu s-a intâmplat asa“, a explicat Ferguson.


„Eliminarea nu a fost din vina mea. Au fost multe faulturi si Scholes a meritat sa fie eliminat“, a replicat Chivu.


La rândul sau, Luciano Spalletti, tehnicianul formatiei din capitala Italiei, a spus ca este increzator in faptul ca AS Roma va putea obtine calificarea chiar in fieful „diavolilor“, „Old Trafford“.


„Cu putina sansa, am fi putut câstiga la o diferenta mai mare. Inainte ca adversarii nostri sa inscrie, aveam jocul sub control si ma gândeam ca putem marca al doilea gol. Rooney a fost foarte bun. Am desemnat jucatori sa il marcheze, dar a fost foarte puternic la unica ocazie pe care a avut-o. Urmeaza sa traim cea mai intensa emotie. Va fi intâlnirea de pe «Old Trafford» cea care va determina echipa calificata in semifinale. Un rezultat de egalitate ar fi de ajuns pentru noi. In orice caz, rezultatul arata ca ne putem califica. Trebuie sa fim increzatori“, a spus Spalletti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS