21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCristi Chivu este bun pentru Barcelona

Cristi Chivu este bun pentru Barcelona

Miguel Angel Nadal, fostul mare jucator al echipei FC Barcelona, a scris ieri, in cotidianul Sport, ca fundasul Cristian Chivu i s-a parut a fi cea mai buna optiune pentru gruparea catalana, dupa ce a urmarit meciul AS Roma – Manchester United, din prima mansa a sferturilor Ligii Campionilor. Nadal s-a referit la cei patru jucatori despre care Sport a scris ca vor fi urmariti de secretarul tehnic de la FC Barcelona, Txiki Begiristain: Mexes, De Rossi si Chivu (toti de la AS Roma) si Cristiano Ronaldo (Manchester United).


„Cristian Chivu mi s-a parut un jucator cu datele necesare pentru a evolua titular la Barcelona. Este un jucator cu tehnica buna, care nu tine balonul la picior si iese bine din aparare. Stie sa aleaga cea mai buna optiune pentru a-si asista coechipierii si a demonstrat ca este foarte bun la executarea loviturilor libere. Mi-a amintit de Frank de Boer, inclusiv de o versiune imbunatatita a olandezului. Mai mult, trebuie avuta in vedere experienta sa acumulata la Ajax si in campionatul Italiei si are personalitate si calitati de lider. Fara nici o indoiala, sosirea sa va folosi pentru intarirea echipei“, a opinat Nadal.


In ceea ce-l priveste pe Mexes, Nadal a scris ca fundasul francez a fost putin precipitat si ca tehnica nu este punctul sau forte. Despre De Rossi, Nadal a notat ca a intervenit mai mult in repriza secunda, atunci când AS Roma a jucat in superioritate, si ca evolutia sa nu a fost mai buna decât jocul catalanilor Xavi sau Iniesta.


Nadal a facut referire si la Cristiano Ronaldo, singurul jucator de la Manchester urmarit de FC Barcelona: „Ronaldo are o viteza impresionanta, munceste bine pentru echipa, dar intrebarea este daca, avându-i pe Ronaldinho si Messi, este necesar transferul sau. Nu l-as schimba pe Ronaldinho cu Cristiano, chiar daca este un mare jucator.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU