6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGermanii au avut noroc

Germanii au avut noroc

La finalul partidei de pe „San Siro“, antrenorul milanezilor, Carlo Ancelotti, a spus ca echipa sa ar fi meritat sa câstige meciul cu Bayern, apreciind ca reusitele germanilor au fost „norocoase“. „Meritam sa câstigam, dar am primit doua goluri la care germanii au avut noroc. Jucându-ne sansa, cu un ritm bun si cu presiune, avem posibilitatea sa obtinem calificarea la München. Trebuie si putem sa o facem“, a spus Ancelotti.


Tehnicianul italian a apreciat ca al doilea gol inscris de Bayern in partida de la Milano a fost precedat de un fault in atac comis de Roque Santa Cruz si ca echipa sa a fost privata de un gol valabil, anulat pe motiv de ofsaid, in repriza secunda. „La al doilea gol al germanilor a fost un fault al lui Santa Cruz. Apoi, mingea a ricosat si golul este fructul hazardului. Golul lui Gilardino a fost valabil“, a opinat Carlo Ancelotti.


La rândul sau, antrenorul lui Bayern, Ottmar Hitzfeld, a spus ca echipa sa a reusit „un meci mare“ in fata milanezilor. „Nu am facut un meci mediocru, ci un meci mare, reusind, timp de 70 de minute, sa-i controlam pe cei de la AC Milan. Italienii au fost superiori in prima repriza, dar portarul nostru, Rensing, ne-a salvat. In final, am reusit sa acceleram, datorita celor doua schimbari din atac (intrarile lui Roque Santa Cruz si Pizarro, in locul lui Makaay si Podolski – n.r.) si sa jucam la capacitate maxima“, a spus Hitzfeld.


Tehnicianul german crede ca meciul retur, care se va disputa pe 11 aprilie, la München, va fi mai dificil decât cel din optimi, cu Real Madrid, când Bayern s-a impus cu scorul de 2-1, dupa ce pierduse cu 2-3 in Spania. „In retur va fi mai greu decât cu Real Madrid, pentru ca AC Milan este mult mai puternica in defensiva si joaca mai inteligent in atac“, a opinat Hitzfeld.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU