16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, ineficienti in deplasare

Pandurii, ineficienti in deplasare

Daca pe teren propriu nu a facut nici un pas gresit, in deplasare, Pandurii Târgu Jiu nu a obtinut nici un punct si nu a marcat nici un gol in acest an.


Dupa Bistrita si Cluj, „pandurii“ lui Eugen Neagoe nu au reusit nici la Urziceni sa obtina vreun punct din deplasare, joc pierdut la limita de gorjeni, scor 0-1. „Geana“ crede ca elevilor sai le-a lipsit rautatea in joc pentru un egal. „Poate am intrat in teren prea increzatori. Am jucat in deplasare si nu ne-am baricadat in aparare, nu am tras de timp. Atât putem. Dupa parerea mea, la cum s-a jucat, puteam usor sa facem un egal. Ne-a lipsit insa rautatea in sensul bun al cuvântului“, a spus Neagoe. Tehnicianul nu face un caz din faptul ca se intoarce din deplasare fara puncte atâta timp cât echipa reuseste sa-si câstige punctele de acasa. „Conteaza câte puncte ai, nu unde le iei. Am zis la inceputul campionatului ca daca luam un punct in fiecare etapa scapam de la retrogradare. Steaua a obtinut abia a doua victorie in deplasare si e Steaua, nu e Foresta Falticeni“, a comentat „Geana“. In plus, presedintele „pandurilor“, Marin Condescu, este satisfacut de evolutia fotbalistilor si de imaginea pe care gruparea gorjeana si-o face prin joc pe terenul adversarelor, chiar daca nu ia puncte. „Sunt multumit de joc, nu si de rezultat. Ne-a lipsit sansa, dar trebuie sa vina si norocul pe strada noastra. Noi nu facem antijoc in deplasare, poate de asta suntem simpatizati, nu ne injura nimeni“, a completat Condescu.


Condescu, impresionat de fanii ialomiteni


Faptul ca o treime din populatia orasului Urziceni a luat loc in tribunele stadionului „Unirea Valahorum“ la meciul cu Pandurii l-a determinat pe Marin Condescu sa afirme ca echipa lui Dan Petrescu merita sa ramâna in Liga I. „Urziceniul are 15.000 de locuitori si 5.000 au fost prezenti la meci, deci unu din trei vine la fotbal. Bine, ca nici nu au altceva unde sa se duca. E pacat sa retrogradeze. Farul si Gloria Bistrita nu au atâtia spectatori“, a spus Condescu.


Bun si egalul cu Ceahlaul


Pandurii Târgu Jiu primeste vizita echipei care ocupa prima pozitie retrogradanta, Ceahlaul Piatra Neamt, si o victorie a gorjenilor ar mari diferenta la noua puncte fata de moldoveni. Tehnicianul Eugen Neagoe isi doreste victoria, dar crede ca nu este o problema daca echipa sa ar obtine doar o remiza cu fotbalistii lui „Pinalti“. „Conteaza sa scapam de la retrogradare. Acum jucam cu Ceahlaul si un egal nu ar fi o tragedie. Important e sa adunam ceva in clasament“, a afirmat „Geana“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS