19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNico, cel mai slab de pe teren

Nico, cel mai slab de pe teren

Daniel Niculae are o prestatie nesatisfacatoare in Ligue 1, inscriind doar trei goluri in 23 de partide, desi continua sa fie convocat in mod constant de Victor Piturca la nationala României.


Atacantul Daniel Niculae a avut din nou o prestatie nereusita duminica seara, in partida pe care echipa sa, AJ Auxerre, a terminat-o la egalitate, scor 2-2, pe terenul formatiei Le Mans, in etapa a 30-a a campionatului Frantei. Niculae a fost titular, pentru a 13-a oara in acest sezon, si a jucat pâna in minutul 72, când a fost inlocuit cu senegalezul Issa Ba. Cotidianul L’Equipe i-a acordat lui „Nico“ nota 3,5 si l-a considerat cel mai slab de pe teren.


Toate cele patru goluri ale partidei jucate pe stadionul „Leon-Bollée“ au fost marcate in repriza a doua. Gazdele au deschis scorul imediat dupa pauza, prin Bangoura (’46), si si-au majorat avantajul gratie reusitei lui De Melo (’51). Pentru Auxerre au punctat Akale (’66) si Kaboul (’71). Daniel Niculae (25 de ani, 1,85 m, 76 kg) a marcat trei goluri in actuala editie a campionatului Frantei, in 23 de meciuri in care a fost prezent pe teren. Dupa egalul de la Le Mans, Auxerre ocupa locul zece in clasament, având 42 de puncte.


Intr-o alta partida, FC Nantes, cu Claudiu Keseru pe teren timp de 90 de minute, a pierdut, cu 1-0, partida disputata pe teren propriu cu Sedan, si a devenit „lanterna rosie“ a clasamentului. Pentru oaspeti, care ocupau ultimul loc inaintea etapei, a marcat Ducourtioux, in minutul 66. Keseru a fost notat de cotidianul L’Equipe cu 3,5, mai putin decât el primind doar fundasul Guillon (3).


Valenciennes, echipa la care este legitimat si Florin Bratu, a reusit o victorie pretioasa, 2-0 pe terenul formatiei Lille, aflata pe pozitia a patra inaintea rundei a 30-a. Pentru oaspeti au marcat Doumeng (’78) si Hassli (’90+4). Bratu nu a fost folosit de antrenorul Antoine Koumbare. In ciuda faptului ca a câstigat, Valenciennes ramâne pe locul 15 in clasament, dar s-a departat la sase puncte de primul loc retrogradabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS