9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBavarezii ataca diavolii fara capitan

Bavarezii ataca diavolii fara capitan

Portarul Oliver Kahn este suspendat si nu va putea juca in partida pe care Bayern München o va sustine astazi, pe „San Siro“, in compania lui AC Milan.


In cea mai importanta competitie fotbalistica europeana intercluburi, Liga Campionilor, se vor desfasura astazi si mâine, de la ora 21.45, partidele din cadrul primei manse a sferturilor de finala. Astazi sunt programate meciurile AC Milan – Bayern München si PSV Eindhoven – Liverpool, in timp ce mâine se vor desfasura intâlnirile AS Roma – Manchester United si Chelsea – Valencia. Partidele retur vor avea loc pe 10 si 11 aprilie.


AC Milan – Bayern München


Capul de afis al rundei de astazi este tinut de meciul de pe „San Siro“, dintre AC Milan si Bayern München, disputa care va fi arbitrata de rusul Iuri Baskakov si va fi transmisa in direct de Pro TV. In disputa cu „diavolii“ milanezi, Bayern nu va beneficia de aportul capitanului sau, Oliver Kahn, care este suspendat dupa ce a avut un comportament nepotrivit fata de medicul insarcinat sa efectueze controlul antidoping dupa partida cu Real Madrid, din optimi. Portarul german, care si-a cerut scuze pentru incidentul de la finalul meciului cu Real Madrid, a fost amendat cu 12.339 de euro. Coechipierul lui Kahn, fundasul Lucio, care a facut si el obiectul unei proceduri disciplinare, ca urmare a aceluiasi incident, a primit doar o amenda de 6.171 de euro. Gruparea Bayern München a anuntat sâmbata ca la controlul antidoping efectuat de Oliver Kahn si Lucio, dupa meciul cu Real Madrid, a existat un schimb de replici vehement intre medic si cei doi jucatori.


La suspendarea lui Kahn se adauga si cea a mijlocasului olandez Van Bommel, penalizat de UEFA pentru gestul adresat suporterilor madrileni pe „Santiago Bernabeu“ in prima mansa a optimilor.


PSV – Liverpool


PSV Eindhoven va juca in aceasta seara, pe arena „Philips“, in compania echipei engleze Liverpool, intr-un meci care va fi arbitrat de francezul Bertrand Layec. La aceasta partida, tehnicianul formatiei olandeze, Ronald Koeman, nu va putea conta pe serviciile jucatorilor Alex si Aruna Kone. Fundasul brazilian Alex s-a accidentat in meciul retur cu Arsenal Londra, din optimile competitiei, scor 1-1, partida in care a fost singurul marcator, o data pentru echipa sa si a doua oara in propria poarta. De asemenea, atacantul ivorian Aruna Kone, accidentat la genunchi in acelasi meci, nu va putea evolua in partida de astazi.


Ibrahim Afellay, convocat saptamâna trecuta pentru prima oara in nationala Olandei, este incert din cauza unei accidentari suferite in meciul cu NAC Breda, scor 1-1, de sâmbata, din etapa a 30-a a campionatului Olandei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS