24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCu Vali Nistoran in poarta, Energo a pierdut

Cu Vali Nistoran in poarta, Energo a pierdut

Energoconstructia Craiova a pierdut ieri la Piatra Neamt, fiind invinsa, cu scorul de 3-2 (2-0), de formatia locala Moldocor. La prima vedere, rezultatul pare surprinzator, mai ales ca Energo ocupa pozitia secunda in prima liga, iar moldovenii se afla in subsolul clasamentului.


Insa, oltenii, deja calificati in play-off, s-au dus la Piatra Neamt fara un portar de meserie, intre buturi intrând chiar antrenorul Vali Nistoran. Din echipa au mai facut parte: Pantelimon, Cioboiu, Florescu, Apostol. Pe parcurs au mai intrat Bugala si Mihalache. Ambele goluri ale craiovenilor au fost reusite de Florescu.


„Puteam sa ii batem si asa, in efectiv redus, dar am gresit eu in poarta“, a spus antrenorul Nistoran. Miercuri, craiovenii vor juca in Cupa României, la Bucuresti, cu Metropolis, iar vineri vor primi vizita formatiei Municipal Constanta, in ultima runda din sezonul regulat al Ligii I.


In liga secunda, Real Craiova a depasit ieri, pe teren propriu, formatia Olimpic 2003 Simeria, cu scorul 7-6 (3-1). Formatia din Banie, antrenata de Sorin Patrascu, a jucat in urmatoarea formula: Dragu – Relea (2 goluri), C. Marin, Mateita (2), N. Luta (2). Au mai jucat: Ochea, Constantinescu (1), Badea. Arctica Craiova va juca astazi, la Dava Deva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS