25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVan der Saar, incert cu Slovenia

Van der Saar, incert cu Slovenia

Selectionerul nationalei Olandei, Marco van Basten, a declarat ca spera sa-l recupereze pe portarul Edwin van der Saar pentru partida de mâine, din deplasare, cu Slovenia, din Grupa G a preliminariilor CE 2008, din care face parte si România. Portarul, care are 36 de ani si este legitimat la Manchester United, a ratat partida de sâmbata, cu România, din cauza unor probleme la coapsa.


„Vom sti cu o zi inainte de meci daca va fi apt de joc. Incepând de sâmbata, Van der Saar s-a antrenat, dar nu alaturi de coechipieri. Oricum, daca nu am fi crezut ca poate fi recuperat, nu l-am mai fi tinut in lot“, a spus Van Basten.


In cazul in care Edwin van der Saar nu va fi recuperat pentru partida din Slovenia, titularul postului de portar va fi Maarten Stekelenburg, cel care a aparat si in partida cu România. In schimb, trei jucatori au parasit cantonamentul Olandei si nu vor fi folositi miercuri. Este vorba de Denny Landzaat, Kew Jaliens si Tim de Cler, Van Basten reducând astfel la 20 numarul de fotbalisti din lotul „Portocalei mecanice“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS