17.9 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMergem la Cluj ca mielul de Paste!

Mergem la Cluj ca mielul de Paste!

FC Caracal n-a mai cunoscut gustul victoriei de sase etape, iar in urmatoarea runda se deplaseaza la echipa de pe primul loc in seria a 2-a, Universitatea Cluj.


Ultimul meci pe care FC Caracal l-a câstigat a fost in turul campionatului, pe 11 noiembrie. De atunci, in urmatoarele sase partide, doua in tur si primele patru din retur, caracalenii nu au reusit decât un egal acasa, cu CFR Timisoara. In ultima runda, a 21-a, elevii lui Nae Ungureanu si George Bita au pierdut, 0-2, in fata viceliderului seriei, CSM Râmnicu Vâlcea.


Dupa meci, presedintele executiv, Jean Nitulescu, a afirmat: „Ar fi multe de spus, poate dupa terminarea campionatului voi face declaratii complete, cum se spune. Doua au fost momentele-cheie ale meciului: ratarea unui penalti de Boroiban, in prima repriza, apoi eliminarea lui Pasare, in minutul 60, ceea ce a dereglat jocul nostru. Oaspetii nu au avut pâna atunci nici o ocazie clara de gol, dar cu un om in plus au reusit apoi sa inscrie cu un sfert de ora inainte de final, 0-1. In prelungiri, vâlcenii au beneficiat de un penalti, din cauza unei greseli a portarului nostru, Zdrinca, si au majorat scorul, 0-2. Pasare nu trebuia eliminat, a fost un exces de zel al arbitrului de rezerva, Dorin Bozdocescu (Craiova), care l-a dezinformat pe arbitrul central. Suntem suparati insa pe jucatorii nostri, unii chiar dezamagindu-ne, iar printre acestia se afla fotbalisti de la care avem alte pretentii, cum ar fi Sergiu Popescu, Boroiban, Bertea si altii. Despre jucatori, v-as sugera insa sa-l intrebati pe antrenorul Ungureanu, si el foarte suparat“.


„FC Caracal este o echipa debusolata“


„Rosu“ a completat: „Ziceti ca, in loc de promovare, ne ducem in jos… Trebuie sa precizez ca nu am avut obiectiv promovarea, adica locul II sau I neaparat. Daca s-ar fi putut realiza asta, nu ne-am fi dat la o parte. Pentru a spera la Liga I, trebuie insa sa ne uitam si la ce avem in curte… Sunt probleme destul de multe la FC Caracal. In primul rând, echipa imi pare total debusolata, nu stiu din ce cauza. Jucatorii nu au prospetimea normala pentru aceasta perioada, iar exprimarea lor in teren lasa de dorit. Multi jucatori m-au suparat in acest meci, Sergiu Popescu, Boroiban, Schintee, Nauiu, Bertea, Filip si altii. Daca Boroiban ar fi transformat penaltiul, echipa s-ar fi descatusat si altul ar fi fost deznodamântul acestei intâlniri. Apoi, Pasare a facut un gest necontrolat si s-a ales praful de toata munca!“.


In etapa urmatoare, FC Caracal se deplaseaza la liderul seriei, Universitatea Cluj. „Mergem la Cluj ca mielul de Paste! Avem patru titulari suspendati pentru acest meci, Zdrinca, Boroiban, S. Popescu, Pasare“, a adaugat Nae Ungureanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS