16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa Pandurii a demarat campania de imagine

Echipa Pandurii a demarat campania de imagine

Amicalul de la Simeria dintre echipa locala CFR Marmosim si Pandurii Târgu Jiu a fost mai mult o actiune de imagine a clubului gorjean decât o repetitie pentru meciul din deplasare cu Unirea Urziceni. Tehnicianul Eugen Neagoe a menajat patru jucatori, Rus, Vancea, Orac si Vasilache, care au ramas la Târgu Jiu sa se pregateasca sub comanda secundului Florin Bejinaru, iar Adnan Guso a jucat in Norvegia pentru selectionata tarii sale, Bosnia.


In prezenta a 500 de spectatori, Pandurii s-a impus cu scorul de 2-1, la capatul unui joc dominat de fair-play. „A fost un antrenament bun, chiar daca terenul a fost destul de greu si aici. Nu m-a interesat decât efortul, pentru ca si sâmbata facuseram doua antrenamente, dintre care unul de forta. Nu am vizat nici rezultatul si nici aspectele tactice ale jocului pentru ca i-am simtit pe jucatori obositi, de asta i-am lasat sa joace doar 45 de minute“, a declarat „Geana“.


Asaltati de fani pentru promotionale


Patru tinere impreuna cu reprezentantii clubului au impartit la Simeria celor peste 500 de spectatori veniti la meci diverse materiale promotionale ale clubului, tricouri, fulare, sepcute inscriptionate, dar si ultimul numar al revistei Hei, hei, Pandurii! si postere. De o atentie deosebita din partea fotbalistilor a beneficiat un tânar care avea ambele picioare amputate, conducerea clubului oltean oferindu-i un echipament complet si o serie de promotionale, urmând ca in contul acestuia sa fie virata si o suma de bani pentru ca adolescentul sa-si poata achizitiona proteze pentru picioare. „A fost un succes in ceea ce priveste imaginea clubului Pandurii. Chiar daca este prima iesire a noastra in alt judet, am fost bine primiti. Vom continua cu astfel de actiuni pentru suporterii nostri din judet“, a precizat administratorul delegat al echipei gorjene, Viorel Temelescu.


Urmatoarea actiune de promovare a imaginii clubului se va desfasura mâine, la Târgu Jiu, de la ora 11.00, Scoala Generala nr. 5 fiind gazda. Pandurii va disputa un meci demonstrativ de doua reprize a câte douazeci de minute cu echipa scolii, elevii prezenti la acest eveniment urmând sa primeasca din partea clubului diverse obiecte promotionale. Si-au anuntat prezenta la acest eveniment toti componentii echipei lui Neagoe, chiar daca nu toti vor evolua in meciul demonstrativ.


„Nu este o actiune pentru Pandurii, ci pentru intreg fotbalul. E tot mai greu sa aduci copiii la fotbal. Vrem sa credem ca este o campanie de atragere a copiilor catre sport“, a declarat secretarul general al clubului din Târgu Jiu, Daniel Baloi. Actiunea echipei din Liga I se desfasoara sub genericul „Pandurii, o dragoste gorjeana“, urmând sa fie continuata in toate orasele judetului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS