15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMugurel Dedu „latra“ la Condescu

Mugurel Dedu „latra“ la Condescu

Jucatorul adus din „Stefan cel Mare“ a anuntat ca ar prefera sa fie titular la echipa „satelit“ decât sa lustruiasca banca de rezerve in Liga I.


Conducatorii clubului Pandurii Târgu Jiu anuntau, cu ocazia transferului lui Vranjkovic la Dinamo, ca, in contul acestei tranzactii, au prelungit cu doi ani imprumuturile lui Ilie Iordache si Mugurel Dedu, fotbalisti ce apartin „câinilor rosii“.


Dedu sustine insa ca mai are doar câteva luni de contract cu gruparea gorjeana si ca in vara poate parasi echipa lui Eugen Neagoe. „Despre contract nu pot sa vorbesc prea mult. Stiu ca am semnat pâna in vara cu Pandurii. Am fost imprumutat de Dinamo, dar eu stiu ce am semnat, adica un an“, a declarat Dedu, care nu a reusit sa prinda un loc de titular.


Pentru a-si recapata increderea in fortele proprii, acesta ar da statutul de rezerva in Liga I pe cel de titular in Liga a III-a. „Ar fi bine sa joc la satelit decât sa fiu rezerva in Liga I. In Antalya am jucat, dupa care a urmat o perioada in care nu am mai prins echipa, insa pentru mine meciurile sunt importante. Daca ma cheama la echipa mare si nu am jocuri in picioare, degeaba ma cheama“, este de parere Dedu, care a evoluat destul de putin pentru Pandurii Târgu Jiu in meciurile oficiale.


Se gândeste la Dinamo


Mugurel Dedu se anunta un jucator important pentru formatia olteana daca aceasta reuseste sa-l pastreze in lot. „Noi am obtinut acordul clubului Dinamo pentru prelungirea pe inca doi ani a jucatorului Dedu, iar la vara urmeaza sa negociem si cu el pentru a-si da semnatura sa ramâna la Târgu Jiu“, a dezvaluit Marin Condescu, presedintele „pandurilor“. Pâna sa imbrace din nou tricoul alb-rosu, Dedu incearca sa-l multumeasca pe „Geana“. „Sper sa nu-l dezamagesc pe antrenorul Eugen Neagoe. In fiecare meci in care evoluez incerc sa dau totul, sa arat ca nu degeaba am venit aici. Pentru mine este un pas inainte ca am ajuns la Pandurii dupa ce am evoluat la Jiul si in liga a doua. Eu sper sa ajung din nou la Dinamo, pentru ca fiecare isi doreste sa ajunga la un club mai mare“, a mai spus Dedu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS