20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJuvetii au luat-o de la zero

Juvetii au luat-o de la zero

Universitatea incearca sa uite esecul cu Gloria, unitatea si seriozitatea din timpul antrenamentelor de ieri demonstrând ca „leii“ si-au propus sa se reabiliteze in fata suporterilor.


Necazurile aparute in urma infrângerii suferite in meciul cu Gloria Bistrita sunt de domeniul trecutului, jucatorii Stiintei incercând sa stearga cu buretele amintirile neplacute. Alb-albastrii au avut doua zile libere, iar ieri, când au revenit in cantonamentul din Lunca Jiului, au afisat un aer de seriozitate, optimismul fiind restabilit la nivelul intregului grup de jucatori. Reluarea pregatirilor a insemnat, practic, inceputul unei noi etape, in care alb-albastrii vor sa demonstreze ca locul ocupat in clasament este nemeritat, iar in viitorul cel mai scurt Universitatea va iesi din criza.


Gângioveanu si Busu, in atentia antrenorilor


Programul de lucru al juvetilor a cuprins ieri doua „lectii“, prima de la ora 10.00, cea de-a doua de la ora 16.00, pe terenul secund al complexului sportiv „Ion Oblemenco“. Fotbalistii Stiintei au fost supusi unor antrenamente extrem de solicitante, mingea facându-si aparitia abia la sedinta de dupa-amiza, spre sfârsit. De la pregatire au lipsit cinci jucatori: Lucian Pirvu, trimis la echipa a doua dupa meciul cu Gloria Bistrita, Valerian Girla, Dorel Stoica, Julius Wobay (convocati la loturile nationale) si Jeremie Njock, care se va intoarce abia astazi din Germania. Lotul craiovean a fost completat insa cu doi jucatori de la echipa a doua, Sorin Busu si Cosmin Gângioveanu, semn ca tehnicienii olteni vor sa acorde o mai mare atentie tinerelor sperante. Nici „principalul“ Fane Stoica nu s-a prezentat ieri la datorie, „Mourinho“ aflându-se in Capitala, la cursurile PRO, cele doua sedinte de pregatire ale juvetilor fiind conduse de „secunzii“ Daniel Mogosanu si Stefan Crisan, respectiv preparatorul fizic german, Thomas Korontai. Tehnicianul Stiintei este pasibil de o sanctiune din partea Comisiei Tehnice a FRF pentru ca a absentat luni, din motive de sanatate, de la prelegerea directorului Scolii de Antrenori din cadrul federatiei elvetiene, Danny Rizer, sustinuta la Casa Fotbalului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU