15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi a convocat 21 de jucatori

Sandoi a convocat 21 de jucatori

Tricolorii mici se gândesc deja la confruntarile din preliminariile CE 2009, primul meci, cu Franta in deplasare, anuntându-se cel mai dificil din aceasta campanie de calificare.


Antrenorul echipei nationale de tineret a României, Emil Sanoi, a anuntat lotul pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord (sâmbata, 24 martie, de la ora 15.00, la Pitesti) si Polonia (miercuri, 28 martie, de la ora 15.00, la Mogosoaia). Din lot face parte si mijlocasul Universitatii Craiova Valeriu Gârla.


Jucatorii convocati de Sandoi pentru cele doua partide de verificare sunt urmatorii: Costel Pantilimon (Poli Timisoara), Ciprian Tatarusanu (Gloria Bistrita) – portari; Adrian Scarlatache (Dinamo Bucuresti), Cristian Scutaru (Poli Timisoara), Emil Ducu Ninu (FC National), Stefan Mardare (FC Vaslui), Andrei Cordos („U“ Cluj), Laszlo Sepsi (Gloria Bistrita), Paul Tincu (Poli Iasi), Adrian Ropotan (Dinamo Bucuresti), Cristian Tanase (FC Arges), Valentin Simion (UTA Arad), Vasile Pacuraru (Farul Constanta), Cornel Predescu (Gloria Bistrita), Valeriu Gârla (Universitatea Craiova), Hristu Chiacu (Wisla Cracovia), Razvan Neagu (FC Vaslui), Claudiu Keseru (FC Nantes), Clement Palimaru (Poli Iasi), Bogdan Stancu (Unirea Urziceni) si Cristian Cigan (FC Sopron) – jucatori de câmp. Cei 21 de fotbalisti convocati pentru cele doua teste s-au reunit ieri, la ora 11.00, la Casa Fotbalului, lotul plecând apoi in cantonamentul stabilit de la Pitesti.


Tricolorii nu subestimeaza Bosnia


Chiar daca lupta in Grupa a 10-a preliminara de calificare la CE de tineret din 2009 se da intre Franta si România, „albastrii“ pornind cu prima sansa, tricolorii sunt convinsi ca si Bosnia este o echipa care trebuie luata in seama.


„Avem, in mod cert, o favorita in grupa de calificare, echipa Frantei, dar asta nu inseamna ca mergem in Hexagon sa pierdem. Avem primele doua meciuri in deplasare si asta va fi un dezavantaj pentru noi. Jucatorii trebuie sa fie montati ca sa pornim cu dreptul in campania de calificare. Trebuie sa luam in calcul si echipa Bosniei, care anul trecut s-a calificat la baraj“, a spus ieri selectionerul Emil Sandoi.


Echipa nationala de tineret a României va mai intâlni in preliminariile Campionatului European din 2009 reprezentativele Tarii Galilor si Maltei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII