10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Oltenii n-au avut noroc!“

„Oltenii n-au avut noroc!“

Antrenorul principal al lui Poli Iasi afirma ca echipa lui Fane Stoica joaca bine, Stiinta fiind, in opinia lui, o formatie disciplinata si cu elan.


In etapa a 23-a, Poli Iasi, adversarul Universitatii din runda urmatoare, a oferit surpriza, invingând pe Poli Timisoara in fieful banatenilor. Dupa meciul de sâmbata, moldovenii au avut un respiro de trei zile, astazi urmând sa se reuneasca pentru pregatirea meciului din 31 martie, cu Stiinta. Ionut Popa (foto), antrenorul principal al iesenilor, a raspuns ieri intrebarilor GdS.


– Dupa surpriza placuta de la Timisoara, echipa dumneavoastra intâlneste peste doua saptamâni pe Universitatea, echipa fara nici o victorie in acest retur 2007…


– Este un meci dificil, chiar daca noi il jucam pe propriul teren si chiar daca am batut, in etapa trecuta, pe Poli Timisoara, la ei acasa. Nu ne extaziem, suntem cu picioarele pe pamânt, mai ales ca Universitatea, in ciuda infrângerii cu Gloria, joaca bine. De aceea, prevad un meci dificil. Se intelege, vreau ca Poli Iasi sa fie victorioasa si in acest meci.


„In tur, cei de la Craiova s-au purtat grosolan cu noi“


– Cum catalogati evolutia oltenilor in partida cu Gloria?


– Intr-un meci de fotbal conteaza si norocul, trebuie sa mai ai parte si de asta pentru a câstiga. Oltenii n-au avut noroc duminica seara in meciul cu Gloria. Altfel vorbind, Universitatea Craiova este o echipa cu elan, alearga mult, este si disciplinata. Am o parere buna despre echipa, dar nu pot uita ce ni s-a intâmplat la Craiova, in meciul tur. Nu vreau sa mai intru in amanunte, ele se cunosc, pot doar sa spun ca atunci cei de la Universitatea Craiova s-au purtat grosolan cu noi.


– In Craiova este acum mare suparare, finantatorul l-a criticat pe antrenor pentru infrângerea cu Gloria…


– Rezultatul este cel care aduce bucurie sau necaz, iar un rezultat prost, asa cum este cel din meciul Universitatii cu Bistrita, cade pe umerii antrenorului. Asta-i de când lumea, peste tot, nu se intâmpla numai la Craiova, acum. Dar nu comentez problemele de la Universitatea. Am si eu destule aici, la Iasi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU