15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu declanseaza razboiul stelelor

Mititelu declanseaza razboiul stelelor

Finantatorul Stiintei a anuntat ca renunta la avion si duce echipa la Iasi cu autocarul, juvetii urmând sa se cazeze la un hotel de doua stele, in loc de unul cu patru, asa cum se stabilise initial.


Adrian Mititelu si-a continuat recitalul inceput imediat dupa fluierul de final al meciului cu Gloria Bistrita. Intervenind telefonic la un post local de televiziune, finantatorul Stiintei s-a aratat extrem de deranjat ca o parte dintre jucatori nu erau afectati in urma infrângerii, iar Fane Stoica le-a gasit tot felul de scuze. Cu toate ca explicatiile lui „Mourinho“ nu l-au „indulcit“ absolut deloc, Mititelu a negat vehement posibila demitere a tehnicianului, intarind afirmatia prin faptul ca a inceput deja negocierile cu doi jucatori doriti de „principalul“ echipei.


„Ma asteptam ca, dupa meci, Fane Stoica sa umple vestiarul de sânge cu capetele jucatorilor, dupa cum au evoluat. Dar n-a fost asa. Numai scuze si explicatii care pentru mine n-au relevanta. Sunt suparat, dar asta nu inseamna ca postul lui Stoica este in pericol. Nici vorba! Chiar am inceput negocierile pentru cei doi jucatori pe care-i doreste la vara, un atacant si un mijlocas. Unii dintre jucatori n-au fost deloc afectati de infrângere. I-am vazut si o sa-i tin sub lupa. O sa vada de la vara Dina si Saceanu cum este sa joci câte cinci minute, pe final de meci. O sa aiba o concurenta infernala pe posturi“, a afirmat Adrian Mititelu, deranjat la maximum de faptul ca Fane Stoica nu i-a ascultat „sfaturile“ si i-a introdus in teren pe Lucian Pirvu, Madalin Ciuca si Michael Baird.


„Mai bine bagam copiii!“


Supararea l-a determinat pe Adrian Mititelu sa le promita jucatorilor un tratament in concordanta cu locul ocupat in clasament, conditiile din deplasari urmând sa fie mai proaste. Finantatorul craiovean l-a atacat foarte dur pe Lucian Pirvu pentru modul cum a tratat oportunitatile din teren, insinuând ca de la vara ar renunta la serviciile „Catelului“.


„Le-am oferit conditii de primele patru echipe, iar ei au ajuns pe locul 14. Trebuia sa mearga cu avionul si sa fie cazati la hotel de patru stele. Nu va mai fi asa. Ii trimit la Iasi cu autocarul, sa faca doua zile pe drum, si vor dormi la hotel de doua stele atât la Buzau, cât si la Iasi. Au ajuns pe locul 14, le ofer conditii de locul 14, sa vada si ei cum se descurca alte echipe. Sunt foarte suparat pe Pirvu. Si-a batut joc, prin atitudine, de toti. De mine, de colegi, de suporteri. De aceea, o sa ramâna la echipa a doua. Mai bine bagam copiii in teren! Costea II ne poate ajuta mai mult decât Pirvu. E atacant si da doua-trei goluri pe sezon, cu ce ne ajuta el?“, a spus Mititelu.


Juvetii vor lua amenzi de la casierie


Tinând cont ca situatia Stiintei este destul de delicata, Mititelu a gasit rapid solutia redresarii, amenintând ca, in cazul in care juvetii nu vor reusi sa-si treaca in cont sase puncte in urmatoarele doua meciuri, vor „curge“ amenzile pâna când jucatorii isi vor revizui atitudinea. Patronul Stiintei nu vrea sa se mai confrunte cu problemele actuale in sezonul viitor, motiv pentru care a anuntat ca va trasfera jucatori de valoare care sa ofere o concurenta foarte mare pe posturi, eliminând in acest fel indiferenta si superficialitatea din lotul alb-albastru.


„Ca sa-si spele din pacate, trebuie sa scoata un rezultat bun la Iasi. Egalul nu este deloc pe gustul meu, vreau toate cele trei puncte. Daca nu le vor obtine, vor fi amendati, iar pâna la sfârsitul campionatului o sa-i doara rau de tot. Au contracte mari, le-am dat bani si in avans atunci când mi-au cerut, iar ei ce fac? Isi bat joc de mine! O sa vada ei, o sa primeasca bani de locul 14! Am marit contractele la peste 50 la suta din jucatori, din proprie initiativa, dar, daca o sa continue asa, le voi da amenzi de nu o sa mai ia nimic la vara. Voi aduce jucatori la echipa sa creez concurenta pe posturi pentru ca astia de acum si-au luat-o in cap. Zic ca ei sunt cei mai tari si nu o demonstreaza deloc. Isi bat joc de suporteri si de mine!“, a conchis Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII