22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGala LocalKombat la Severin

Gala LocalKombat la Severin

Municipiul Drobeta Turnu Severin va gazdui, in premiera, o gala LocalKombat, la evenimentul care va avea loc pe 13 aprilie, de la ora 19.00, in sala polivalenta, anuntându-si prezenta nume importante ale sportului de contact. Promotorul Eduard Irimia, cel care se ocupa cu organizarea unor astfel de gale, a vizitat Severinul si a ajuns la concluzia ca mehedintenii merita sa vada pe viu astfel de meciuri. „Evenimentele de acest gen au prins foarte bine in România. Am aflat de sala polivalenta din orasul dumneavoastra si am fost placut surprins. M-am hotarât sa organizez si aici o gala“, a spus Irimia.


In ring vor urca pugilistul Viorel Simion, medaliat la CM si CE de amatori, Vasile Dragomir, Cristian Hodorogea, care la gala de la Braila a obtinut cea mai rapida victorie, KO tehnic in prima repriza in fata lui Mehdi Mirhosseini (Iran), Franky Bobic, precum si craioveanul Sorin „Pantera“ Tanasie, detinatorul centurii de campion international al României la categoria cocos, el invingându-l la puncte pe francezul Nordine Barmou. Gala va cuprinde si o partida feminina, in care va lupta Corina Cirlescu.


Costuri mari de organizare


Costurile pentru un asemenea eveniment depasesc 70 – 80.000 de euro, din care 50.000 de euro reprezinta numai partea tehnica. Sosirea combatantilor si a staff-ului tehnic la Severin este preconizata pentru 11 aprilie, urmând ca a doua zi sa aiba loc cântarirea oficiala.


In sala cu o capacitate de 1.800 de locuri vor mai fi montate scaune in imediata vecinatate a ringului, acolo unde va fi sectorul vipurilor. Preturile biletelor vor fi de 50 de lei la vipuri si de maximum 30 de lei in restul salii. „Daca gala se va bucura de succes, este posibil sa mai existe competitii de acest gen in Severin. Sper ca publicul sa fie incendiar. As dori sa revenim chiar si in luna septembrie pentru alta gala“, a mai spus Edi Irimia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS