22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCN „Stefan Velovan“, in finala

CN „Stefan Velovan“, in finala

Echipa masculina de volei, gimnaziu, de la Colegiul National „Stefan Velovan“ din Craiova, s-a calificat la turneul final al Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, dupa ce a câstigat turneul de zona, desfasurat in week-end-ul trecut, la Craiova, in sala de la Grupul Scolar „C.D. Nenitescu“.


CN „Stefan Velovan“ are doua echipe masculine, de liceu si gimnaziu, calificate in finala. Profesoara care se ocupa de pregatirea baietilor, Jeni Lupu Banga, va trebui sa aleaga cu cine va merge la turneu, pentru ca ambele competitii au loc in aceeasi perioada, 11-13 mai, dar in orase diferite, Alexandria si Satu Mare.


Turneul semifinal de la feminin s-a disputat tot in Banie, la sala de la Grupul Scolar „Ilie Murgulescu“, calificându-se in finala reprezentantii unei scoli din Mioveni. Colegiul National „Stefan Velovan“ din Craiova s-a clasat doar pe locul patru.


Tot in week-end-ul trecut, la Segarcea s-a desfasurat faza judeteana la handbal, licee. La feminin s-a impus echipa Colegiului National „Fratii Buzesti“ Craiova, urmata de la Liceul din Dabuleni, Liceul „Traian Vuia“ Craiova si Grupul Scolar „Matei Basarab“, tot din Craiova. In intrecerea masculina s-a impus Liceul din Bailesti, fiind urmat de Liceul din Segarcea, Grupul Scolar „Energetic“ Craiova si de Colegiul National „Fratii Buzesti“. Turneul de zona, atât la feminin, cât si la masculin, va avea loc in perioada 20-22 aprilie, in judetul Dâmbovita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS